Hon blir vansinnig när hon får reda på att pappan och styvmamman kommer att ge hennes namn till deras nya dotter

av sofia

07 April 2022

Hon blir vansinnig när hon får reda på att pappan och styvmamman kommer att ge hennes namn till deras nya dotter
Advertisement

En kvinna blir rasande på sin pappa och styvmamma över ett något bisarrt val angående valet av namnet på deras yngsta dotter. Det kan tyckas vara ett ämne som inte på något sätt berör mannens vuxna dotter, men så är det inte. Kvinnan förklarade i ett inlägg på Reddit att hon föddes när hennes föräldrar precis hade slutat gymnasiet och att hennes namn blev "Helena Jesse" eftersom hennes pappa nyligen hade förlorat sin mormor och pappa. Kvinnan heter därför Helena Jesse, men hon har sin mammas efternamn. Pappan gifte sedan om sig med en annan kvinna och fick fyra barn tillsammans med henne. Gissa vad han skulle vilja kalla sin senaste dotter? Helena Jesse. Just det: samma namn som han gav sin första dotter för många år sedan.

via Reddit

Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Helena Jesse senior blev alldeles vansinnig när hon fick reda på de absurda nyheterna. Till en början fungerade relationen bra med både pappan och med styvmamman. Kvinnan väntade även barn och hade kommit överens med sin styvmor om att de skulle ordna en fest för sina framtida barn samma dag. Bebisarna skulle ju ha fötts samtidigt så det hade varit trevligt att fira båda med familjen. Men när Helena Jesse fick reda på att hennes pappa och styvmamma skulle ge sin nya dotter samma namn som hon redan hade, blev hon rasande. Kvinnan förklarade: "Jag ringde min pappa och han förklarade för mig att han vill behålla de två namnen i familjen och att våra namn fortfarande kommer att vara olika eftersom jag har min mammas efternamn, medan hans dotter kommer att ha hans."

"Jag försökte tala om för honom att det namnet redan hade använts för mig och han inte kunde stjäla mitt namn", fortsatte kvinnan.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Ilskan var så stor att kvinnan till slut ställde in den lilla festen som de två familjerna skulle ha gemensamt, eller rättare sagt – hon hindrade sin pappa och styvmor från att delta! Kvinnan avslöjade faktiskt att hennes beslut hade splittrat familjen: hennes styvmamma hade uppenbarligen blivit upprörd över att bli utesluten från festen, medan hennes mamma ställde sig på hennes sida.

Det dröjde inte länge förrän användarnas kommentarer började rulla in och många visade sig vara på Helena Jesses sida: "Ja, det hela är lite misstänksamt, det verkar som att din pappa vill ha en nyutgåva av dig ... samma namn och mellannamn dessutom. Nej".

Hur ställer du dig i den här frågan?

Advertisement