Familjens hund lyckas få föräldrarna att förstå att deras son behandlas illa (+VIDEO)

av sofia

07 Juli 2023

Familjens hund lyckas få föräldrarna att förstå att deras son behandlas illa (+VIDEO)
Advertisement

Ett av de stora bekymmer som nyblivna föräldrar har är att anförtro sina barn i händerna på någon annan. På grund av arbete eller andra skäl kan det hända att de inte kan ta hand om sina barn. Förskolor och skolor är i allmänhet "tillräckliga" för att sysselsätta barnen redan från tidig ålder och kombinerar därmed funktionen av en säker plats med underhållning och lärande. Men när vi pratar om bebisar? Om de som bara är några månader gamla?

Om föräldrarna behöver någon som tar hand om dem då och då och - om de inte har tillgång till släkt och vänner - då tvingas de ju ta till en barnvakt. Men kan vi verkligen vara lugna i dessa fall? Låt oss ta reda på det tillsammans.

via Nypost

Advertisement
Familjens hund lyckas få föräldrarna att förstå att deras son behandlas illa (+VIDEO) - 1

Benjamin och Hope Jordan, ett par från Carolina, berättade om sin upplevelse: de behövde någon som tog hand om deras sju månader gamla son, Finn. Naturligtvis, eftersom de inte kände någon de litade på, baserade de sig på meritförteckningarna hos de personer som de intervjuade för den mycket viktiga uppgiften och på det intryck de fick av de olika kandidaterna.

Till slut föll deras val på en ung kvinna på 22 år, Alexis Khan. Paret hade noggrant kollat ​​hennes bakgrund och hittade inget alarmerande om kvinnan, så de anställde henne.

Fem månader senare hade dock stämningen i huset blivit ganska konstig ... det fanns spänningar i luften och bara en av husets medlemmar hade förstått vad som pågick.

Advertisement

Deras pålitliga hund, Killian: en korsning mellan en labrador och en schäfer. Finns föräldrar hade blivit misstänksamma bara genom att iaktta hundens reaktioner: han verkade irriterad och hade börjat skälla ofta, vilket var mycket ovanligt med tanke på att paret beskriver sitt husdjur som väldigt gullig och tam.

Men sedaan insåg de att hundens "humör" bara förändrades i barnvaktens närvaro... Killian morrade våldsamt och ställde sig ofta mellan 22-åringen och den lille sonen. En ganska ovanlig inställning som omedelbart gjorde paret misstänksamma mot kvinnan. Så de bestämde sig för att ta till ett litet trick.

De gömde en av sina smarttelefoner i vardagsrummet, precis under en soffa, och började spela in. Ljudet som fångades av den mobilen chockade dem: Alexis svor utan några som helst gränser och skrek på honom konsant, och sedan hördes även ljud som lät som att de kom från örfilar.

Till slut lyckades paret, tack vare samarbetet med polisen, sätta kvinnan i fängelse: efter mer än ett år gav hon upp under ett förhör och erkände att hon var skyldig. Vad tycker du om den här historien?

Source:

Foxnews

Advertisement