Hon låter tatuera eyeliner på sina ögon permanent, men resultatet blir inte som hon hade hoppats

av sofia

02 April 2022

Hon låter tatuera eyeliner på sina ögon permanent, men resultatet blir inte som hon hade hoppats
Advertisement

Att bestämma sig för att skaffa en tatuering är inte ett val som bör göras i stundens hetta eftersom vi måste tänka på att oavsett vad vi valt att tatuera in kommer det att förbli outplånligt på vår hud. Under de senaste åren har många kvinnor försökt kombinera tatueringar med smink, trötta på att behöva sminka sig varje morgon i vad de anser vara ett ständigt "slöseri med tid". I dessa fall skulle alltså permanent makeup genom tatuering kunna visa sig vara ett giltigt alternativ. Naturligtvis måste du vända dig till en professionell tatuerare om du vill undvika att resultatet blir total katastrof.

Tyvärr förlitade sig Abby på fel tatuerare och fann sig själv med en eyeliner tatuerad på sina ögonlock, som definitivt var allt annat än lyckad!

via TikTok / abby14257

TikTok / abby14257

TikTok / abby14257

Kvinnan lade upp en video på TikTok som visar all hennes besvikelse över det permanenta sminket som hon hade betalat för. Tanken var att detta drag skulle få henne att spara tid och pengar, eftersom hon inte längre skulle behöva oroa sig för att applicera eyeliner på ett snyggt sätt utan att kladda varje morgon. Faktum är att det tog Abby flera minuter av hennes liv varje dag att sminka ögonen och den här lösningen verkade idealisk:

"Jag tänkte att det skulle vara en bra idé att alltid ha eyeliner och det här är resultatet. Hjälp!". Ett resultat som, precis som det framgår av videon, visade sig vara minst sagt katastrofalt.

Advertisement
TikTok / abby14257

TikTok / abby14257

Hon trodde att hon skulle få en förförisk och alltid "perfekt" blick varje dag, även så fort hon klev upp ur sängen, men så blev det inte. Besviken som aldrig förr har hon redan sagt att hon vill ta bort det. Tyvärr behöver du inte vara en sminkexpert för att inse hur illa de där svarta och oregelbundna linjerna har dragits på den stackars tjejens ögon.

Videon sågs på mycket kort tid av tusentals användare, av vilka många kommenterade händelsen och påstod sig ha haft liknande upplevelser. En användare skrev till exempel: "Åh, jag gjorde samma misstag ... det har gått åtta år och det sitter fortfarande kvar".

Vad tycker du om permanent make-up? Skulle du vilja prova det som en estetisk och praktisk lösning? Låt oss få veta i kommentarerna!

Advertisement