Hon betalar för att laminera ögonbrynen men den slutliga effekten är inte den hon hoppades på

av sofia

30 Maj 2022

Hon betalar för att laminera ögonbrynen men den slutliga effekten är inte den hon hoppades på
Advertisement

Numera finns det skönhetssalonger för allt, från vård av händer till fötter, från hår till ögonbryn, men du måste alltid komma ihåg att boka tid hos ett riktigt proffs inom branschen och inte någon som bara påstår sig vara kunnig inom området. Alltför ofta lägger vi faktiskt vårat öde i händerna på kosmetologer och friskvårdspersonal och riskerar att ge sina kunder en riktigt hemsk upplevelse. Cassie, som kallar sig för "cassie_0181" på TikTok är en person som verkligen vet något om den saken, efter det att hon gick för att göra en ögonbrynslaminering men inte fick det resultat hon hade velat ha. Tyvärr tog det flera veckor att återställa ögonbrynen till det normala, även tack vare tips och råd från människor som läst hennes historia.

TikTok / cassie_0181

TikTok / cassie_0181

När du bestämmer dig för att gå och fixa dina naglar, ögonbryn eller göra någon annan skönhetsbehandling tänker man ofta att man kan spara in pengar genom att välja det billigaste erbjudandet. Men när det kommer till en persons välbefinnande är tyvärr denna typ av resonemang ganska riskabelt eftersom det nästan alltid resulterar i att man får ett oprofessionellt bemötande. Kort sagt, det är oftast ingen bra ide att lita på en väns kusin: det är mycket bättre att betala lite extra pengar och gå därifrån nöjd med behandlingen.

Advertisement
TikTok / cassie_0181

TikTok / cassie_0181

I det här fallet ville Cassie göra en ögonbrynslaminering, en professionell behandling som har blivit enormt trendig på senare tid. Men vad rör det sig om? Det är en behandling som man använder för att ge ögonbrynen en naturlig fyllighet, genom ett rejält "lyft" av hårstråna. Tack vare en speciell färg och formningen av ögonbrynsbågarna får lamineringen dem att se tjockare ut. Det är en process som måste upprepas flera gånger för att de alltid ska se perfekta ut, men vi är säkra på att Cassie kommer att ha tänkt något helt annat efter det att hon kom ut från salongen.

TikTok / cassie_0181

TikTok / cassie_0181

Vissa användare har försökt trösta henne och gett henne tips på hur man kan gå tillväga för att försöka återställa det hon hade betalat för: varmt vatten för att lösa upp färgen och en borste för ögonbrynen. Cassie försökte följa dessa tips, men uppnådde inte det resultat hon hoppades på. I de följande videorna har hon dock, ett mycket mer "normalt" utseende, vilket bevisar att hon hade hittat en lösning på problemet.

Vad ska man säga... vänd dig alltid till experter inom branschen och inte till människor som bara låtsas vara det!

Advertisement