Sonen kastar ut sin mamma från sitt bröllop: "Hon har gått över gränsen"

av sofia

06 Augusti 2023

Sonen kastar ut sin mamma från sitt bröllop: "Hon har gått över gränsen"
Advertisement

Ett efterlängtat evenemang kan lätt bli en upplevelse som inte alls lever upp till våra förväntningar. Som tur är händer det inte så ofta. Vad vi i alla fall alltid hoppas är att allt går rätt till åtminstone i det som är de viktigaste tillfällena i våra liv. Som bröllop till exempel.

Ett firande tillägnat varaktig kärlek som vi skulle vilja kröna på bästa möjliga sätt. För att förverkliga denna önskan är varje detalj organiserad i god tid för att undvika tråkiga överraskningar på den ödesdigra dagen. Men det är en sak att planera och en helt annan att förverkliga sina idéer och förväntningar...

via Reddit

Advertisement
Freepik - Not the actual photo

Freepik - Not the actual photo

Huvudpersonen i denna berättelse blev mycket väl medveten om detta, en brudgum vars identitet är anonym, som upptäckte innebörden av ordet "oförutsedda överraskningar" på sin bröllopsdag. Men i det här fallet fanns det en historia bakom och rörde sig inte bara en onormal händelse. Men låt oss ta det hela från början.

Mannen har ett "speciellt" förflutet, en mycket gripande historia. Han hade redan gift sig för 6 år sedan och hade varit tillsammans med sin sambo, Helena, i ungefär ett år tills hon gick bort... En dramatisk händelse som, som förståeligt nog hade lämnat ett stort tomrum i hans hjärta.

Men han var fortfarande ganska ung och en tid senare träffade han en annan underbar kvinna, en mycket speciell person som det slutade med att han blev galet kär i. Han verkade därför redo att "börja om" och lyckan hade återigen blivit en del av hans liv. Men det fanns en person som inte alls var nöjd över det nya förhållandet.

Advertisement
Pickpik - Not the actual photo

Pickpik - Not the actual photo

Hans mamma. Kvinnan hade ett mycket nära band med hans tidigare och tyvärr avlidna ex-fru, så hon kunde bara inte "förstå" hur hennes son hade lyckats gå vidare när minnet av den sorgen fortfarande fanns kvar för henne.

När det var dags för det nya paret att gifta sig var mannen överlycklig. Om möjligt kände han att han hade knutit ett ännu mer speciellt band med sin nya flickvän, och blivande fru. Hon var hans själsfrände. Men mamman fortsatte att jämföra det gamla bröllopet (med Helena) med det nya och visade konstant sin besvikelse. "Vi var yngre och mindre ekonomiskt stabila och av denna anledning kunde mitt andra bröllop nu bli 'mer överdådigt', det fanns inga andra skäl", skrev mannen på ett välkänt forum med avsikt att förklara sin speciella historia.

Mamman hade insisterat så mycket på att Helenas föräldrar också skulle delta vid firandet. Sonen tyckte dock inte att det var ett lämpligt val och hade inte gått med på att bjuda in dem. På bröllopsdagen dök dock hans mamma upp med mannens gamla svärföräldrar utan att berätta för dem att de inte var bjudna Mannen hade förklarat valet att inte bjuda dem för sin mamma genom att säga att han ville glömma det förflutna och gå vidare utan att omringa sig med människor som kunde påminna honom om det liv han aldrig fick chansen att leva med sin ex-fru.

Till slut var konfrontationen med mamman oundviklig och slutade med att sonen "portade" mamman från hela eventet hon brast ut i tårar och bad honom ändra sig, men var tillslut tvungen att ge upp och gå. Hans pappa hade sedan skällt ut honom för hans agerande och därav ställde han frågan: gjorde jag rätt eller fel? 

Advertisement