Den här kvinnan blir upprörd efter att ha bråkat med ett par på flygplanet: "Det här är mina platser"

av sofia

27 December 2023

Den här kvinnan blir upprörd efter att ha bråkat med ett par på flygplanet: "Det här är mina platser"
Advertisement

Att flyga är i regel en trevlig upplevelse. Om du inte är flygrädd kan du passa på att koppla av i ditt säte och lyssna på musik, titta på en film eller ta en tupplur om du vill. Dessutom kopplar nog de flesta av oss samman en flygning med en spännande resa, en välförtjänt semester och lite avkoppling.

Tyvärr kan jobbiga situationer inträffa som kan skapa en laddad och mycket obehaglig stämning, precis som det som huvudpersonen i den här historien råkade ut för. Hennes flygresa tog en dålig vändning redan innan hon hade hunnit ta plats på planet.

Advertisement

Diskussionen på planet

Diskussionen på planet

gpointstudio/Freepik - Not the actual photo

Faktum är att kvinnan delade sin historia via ett välkänt forum på nätet och frågade andra användare om deras åsikter om händelsen. Men låt oss ta det hela från början.

Hon hade precis gått ombord med sin man när hon direkt insåg att de hade ett problem, nämligen att ett annat par satt på deras platser. Vi vet med säkerhet att det inte var hon som hade fel eftersom hon vid bokningstillfället hade betalat extra för att kunna sitta precis där de två okända personerna befann sig nu. Första klass, första raden. Hon mindes inte fel.

Hon kontrollerade biljetterna igen för att bekräfta att hon inte hade fel och gick sedan fram till det paret och berättade för dem om problemet. Men enligt dem fanns det inget problem eftersom de mycket väl visste att de hade tagit någon annans sittplatser.

De hade gjort detta för att de ville sitta närmare några av sina vänner och efter att ha gett den förklaringen till kvinnan började de titta irriterat på henne: "Flygresan är inte alls lång, kan ni inte bara sitta på våra platser ?" Hade paret sedan frågat.

Advertisement

Kommentarerna från användarna

Kommentarerna från användarna

DCStudio/ Freepik - Not the actual photo

Kvinnan accepterade inte alls det förslaget och till slut lyckades hon få personerna att resa sig och få tillbaka sina platser, men de hade verkligen gjort allt för att skuldbelägga henne för det bytet och detta gjorde att hon kände sig väldigt frustrerad.

Hade hon gjort fel i att kräva att de bytte plats trots att det var de som hade tagit hennes platser? Detta var frågan som hon ställde sig och följaktigen även ville ha andra användares åsikt om.

"Du gjorde helt rätt, fattas bara! De försökte till och med få dig att känna dig skyldig för att du bad dem flytta på sig", skrev en person, "Jag flyger varje vecka och jag garanterar dig att det som hände inte alls är normalt, du borde ha kallat på en flygvärdinna", föreslog en annan, "De hade en riktig översittar attityd och hoppades helt enkelt på att hitta en svagare person framför sig, så bra jobbat!", utbrast ännu en annan. Vad tycker du om den här historien?

Advertisement