Han flyttar inte på sig på flygresan och separerar föräldrar från sina barn, men får stark kritik från en annan passagerare framför alla på planet

av sofia

22 Maj 2024

Han flyttar inte på sig på planet och separerar föräldrar från sina barn
Advertisement

När man reser och väljer flyg som transportmedel är man medveten om att det krävs viss planering. Biljetterna bör bokas i förväg för att undvika sista minuten-problem, och man bör anlända till flygplatsen i god tid före avgång.

Det som kan vara svårt att förutse är eventuella konflikter med andra passagerare och en smidig flygresa är inte alltid garanterad. Huvudpersonen i denna berättelse fick uppleva just detta då han hamnade i en mycket obekväm situation... låt oss ta reda på vad som hände.

via Reddit

Advertisement

Berättelsen om mannen som fick kritik av sina medpassagerare

Freepik

Berättelsens huvudperson vände sig till det populära Reddit-forumet för att berätta vad som hade hänt honom.

"Jag befann mig en 8-timmars flygning, jag hade bokat en gångplats i god tid tillsammans med en speciell måltid på grund av min hälsa", förklarade mannen inledningsvis. När han klev på planet tog han sin plats i lugn och ro redo att njuta av resan. Han hade vid den tidpunkten ingen aning om hur jobbig denna resa snart skulle bli.

"En familj bad mig byta plats eftersom de ville sätta det sista av sina 3 barn bredvid mamman. Pappan satt lite längre bort från både sin fru och barnen och därför stod det klart att hela familjen inte hade bokat någon av platserna och helt och hållet förlitat sig på slumpmässiga utplaceringar”, underströk mannen.

Till en början var mannen överens om bytet, men sedan förstod han: "Jag trodde att jag var tvungen att ge upp min plats vänd mot gången för den på motsatta raden och istället skulle jag ha fått sitta i en central plats. Jag gick inte med på det bytet.”, förklarade mannen sedan. Från det ögonblicket började problemen.

Advertisement

Bråket med den okända mannen

Pexels

Mannen avböjde därför familjens förslag, men detta gjorde tydligen en annan passagerare upprörd som hade hört diskussionen: "Han erbjöd sig också att byta med mig för att göra den mamman nöjd. Jag förklarade igen att jag inte skulle gå och sätta mig i en mittplats av någon anledning i världen och att jag dessutom hade beställt en speciell måltid”, förklarar vår huvudperson.

Men personen som hade lagt sig i hade börjat tala med hög röst och gjort sig hörd i hela passagerarkabinen: "Jag hoppas att du inser att du delar på en familj!", sa han med hög stämma för att bli hörd av alla närvarande passagerare. Som om det inte var nog hade all den uppmärksamhet som denna diskussion hade orsakat bromsat ner ombordstigningen för de sista passagerarna som skulle kliva ombord...

"Förstår du vad som hände? Den där killen insisterar på att hålla fast vid sin plats trots att de är en familj!", fortsatte främlingen att säga. Till slut bad huvudpersonen i berättelsen honom att sluta prata illa om honom och efter några minuter slutade han som tur var. Vem tycker du hade rätt?

Source:

Reddit

Advertisement