En pappa upprör människor när han lägger upp en video på sin 5-åriga son som blir matad av en flygvärdinna (+VIDEO)

av sofia

14 December 2023

En pappa upprör människor när han lägger upp en video på sin 5-åriga son som blir matad av en flygvärdinna (+VIDEO)
Advertisement

En resa är generellt sett en upplevelse som kan berika både sinnet och själen, när du gör det som familj är det ännu mer tillfredsställande att veta att du kan dela dessa speciella ögonblick som en dag kommer att förvandlas till outplånliga minnen.

Huvudpersonen i denna berättelse vet något om den saken och kommer säkerligen inte att glömma sin sista flygresa. Han reser i sitt yrke och bestämmer sig ofta för att ta sitt 5-åriga barn med sig, men under en av sina sista flygningar fann han sig översvämmad av kritik från tiotusentals människor som hade starka åsikter om hans beteende. Han anklagades för dåligt föräldraskap. Låt oss ta en närmare titt på vad som hände.

Berättelsen om Michael och hans son

Berättelsen om Michael och hans son

@michaelrutherfordonline/Instagram

Episoden inträffade på ett Singapore Airlines-plan på väg till Tokyo där en kalifornisk pappa, Michael Rutherford, reste i första klass med sin 5-årige son och bestämde sig för att föreviga en händelse som han ansåg vara söt och beundransvärd genom att filma den med sin mobiltelefon.

Resultatet han fick när videon publicerades på nätet skilde sig dock mycket från det han hade förväntat sig. Mannen reser ofta i affärer och har ett yrke som är relativt nytt. Han definierar sig själv som en resenär och en mentor som hjälper människor att skapa ett tillfredsställande och meningsfullt liv genom personlig utveckling och resor.

Utöver detta är han också pappa förstås och det är just för sitt föräldrarskap som han har blivit väldigt kritiserad av många användare. Orsaken till detta? Efter att ha spelat in en video där man kunde se en flygvärdinna som bokstavligen gick ner på knä för att mata hans son började kritiken välla in.

Advertisement

Videon som gav upphov till kritik

Kort sagt fick videon många reaktioner, vilket utlöste en storm av kontroverser: "Flygvärdinnor är inte barnvakter, det är inte deras jobb att mata ditt barn!", började någon, "Tjänsten som erbjuds av företaget är verkligen utmärkt, men jag tycker inte att det är rätt av dig att stå där och se ditt barn bli omhändertaget av någon annan eftersom du är hans pappa”, skrev någon annan.

Kort sagt fanns det en stor mängd användare som inte höll med Michael som tyckte att flygvärdinnan var omtänksam. "Ett lyckligt ögonblick har demoniserats", kommenterade mannen som svar på alla negativa kommentarer han fick. Men folk fortsatte att se saker ur ett annat perspektiv än hans.

"Flygvärdinnor bör bara sköta säkerheten för människorna ombord", skrev en användare, "Det är otroligt att människor med pengar tror att de kan få alla typer av service. Det är föräldrarnas jobb att vara föräldrar", tillade han. Vad tycker du om det som hände?

Advertisement