Pappa och dotter leker i mataffären och en kvinna ingriper: "Jag har lärt mina barn hur man uppför sig"

av sofia

03 Maj 2024

Pappa och dotter leker i mataffären, men en kvinna ingriper
Advertisement

När du lämnar hemmet kan du ha alla möjliga möten, stöta på gamla bekanta och till och med träffa nya. Men alla interaktioner med andra slutar inte på det mest önskvärda sättet...

Som när det slutar med att du bråkar med en främling, en person du aldrig träffat som du har hamnat i diskussion med, kanske över en liten sak. Tja, detta är precis vad som hände med huvudpersonen i den här historien när han var ute och handlade med sin dotter.

via Reddit

Advertisement

Mötet mellan pappan som var med sin dotter och den äldre kvinnan

Diana.grytsku/Freepik - Not the actual photo

Mannen kände sig starkt påverkad av en diskussion han hade haft med en kvinna och ville dela med sig av händelsen genom att skriva ett detaljerat inlägg på Reddit-forumet.

"Jag är 40 år och min dotter är bara 4. När jag tar henne med mig för att handla, brukar vi leka tillsammans och när mataffären är nästan tom, låtsas jag att kundvagnen är en bil, och min dotter älskar det!", började mannen.

Han fortsatte sedan att berätta att om någon ser dem, brukar de som mest le åt dem. Men en dag fanns det någon som inte alls uppskattade pappans sätt att underhålla sin lilla dotter.

"Jag 'körde runt' med min dotter när jag tydligt såg en äldre kvinna som kastade en missnöjd blick mot mig, så jag såg förvånat på henne, utan att förstå vad problemet var. Kvinnan svarade genom att tyst väsa att jag inte hade någon respekt för offentliga platser", berättar mannen. Irriterad över hennes kommentar bestämde han sig för att säga ifrån.

Advertisement

Bråket med kvinnan

Wayhomestudio/Freepik - Not the actual photo

"Ursäkta mig, jag lekte bara med min dotter... Jag är ledsen om jag störde, ha en bra dag," sa pappan. Kvinnan var dock inte redo att släppa det hela och sa: "Du borde skämmas för att du inte har lärt din dotter hur man uppför sig, jag lärde minsann mina barn att uppföra sig i offentliga sammanhang."

Mannen, som var i 40-årsåldern, blev irriterad och svarade genom att säga att hennes barn kanske hade lärt sig gott uppförande från någon annan, eftersom hon själv inte betedde sig särskilt artigt.

Den lilla flickan frågade sin pappa om hon hade gjort något fel, varpå han svarade så att den äldre damen kunde höra: "Nej, älskling, vi har bara att göra med en grinig person," förklarade han.

Kvinnan, som kände sig förolämpad, hävdade att hon inte var grinig utan bara önskade att få vara ifred. "Om du vill vara ifred, börja då med att sköta ditt eget," sade mannen och fick därmed tyst på kvinnan. Deras utbyte var dock bara över för stunden.

Användarnas kommentarer

Det råkade nämligen bli så att de två vuxna skulle betala i kassan samtidigt. Mannen beslutade att låta den äldre kvinnan gå före, medveten om att hon skulle klaga för kassörskan. Och precis som förväntat, klagade kvinnan över att hon stördes hela tiden, medan mannen och hans dotter, enligt henne, hade ställt till med kaos i butiken.

Kassörskan tittade på mannen som bara ryckte på axlarna. Till slut skänkte hon honom ett förstående leende. Efter att ha lämnat mataffären, sköt fyrtioåringen vagnen med full kraft, vilket fick hans lilla dotter att skratta av glädje, och den äldre kvinnan stod kvar chockad. Nu till vad Reddit-användarna hade att säga om händelsen.

"Kvinnan ville vara ifred, men sökte en ursäkt för att bråka med dig," sade en användare. "Små interaktioner som ett barns skratt eller gråt kan förgylla min dag," medgav en annan. "Den kvinnan måste vara väldigt ensam om hon är så lättirriterad, hon borde försöka vara mer förstående för små saker som dessa," tillade en tredje. Vad är din åsikt?

Source:

Reddit

Advertisement