Hon spenderar nästan 24 000 kronor på en restaurang på Disney World och lämnar personalen mållösa

av sofia

14 December 2023

Hon spenderar nästan 24 000 kronor på en restaurang på Disney World och lämnar personalen mållösa
Advertisement

Det är allmänt känt att vi ofta reser för skojs skull, för att distrahera oss och för att njuta av unika upplevelser. Det är inte förvånande att man kanske spenderar mer pengar utöver det som man redan har betalat för att organisera själva semestern. Luncher och middagar på restauranger, utflykter och souvenirer, det finns en oändlig mängd olika sätt att spendera sin reskassa på.

Den kvinnliga huvudpersonen i den här historien vet något om den saken då hon lyckades spendera hela 24 000 kronor tillsammans med bara 3 andra personer! En mycket hög summa, men det verkar finnas en förklaring som kan motivera den.

Advertisement

Bethanys historia

Bethanys historia

@ bethanyvinton/Instagram

Kvinnan, Bethany Vinton, är ansvarig för att granska maten i Disney-parkerna och befann sig på Victoria & Albert's, en exklusiv restaurang, i Disney World-parken i Florida. Hennes jobb består därför av att provsmaka måltider och sedan recensera dem, men det betyder inte att allt alltid erbjuds henne gratis.

Inte i det här fallet åtminstone. Å andra sidan kan en entrébiljett till den berömda nöjesparken lätt kosta nästan 5000 kronor för en veckas inträde. Det bör även tilläggas att kvinnan inte var ensam då hon delade bord med tre andra personer och förklarade hur menyn på den lyxiga restaurangen fungerar.

"Du kan välja mellan två olika alternativ: du kan beställa antingen lunchmenyn eller kockens meny, den första består av sju rätter till en kostnad av cirka 2 800 kronor, den andra innehåller till och med nio rätter till ett pris av nästan 3 500 kronor ". förklarar Bethany, men hon begränsade sig inte till att bara prova den dyraste menyn utan hon bestämde sig för att gå ännu längre och gjorde alla mållösa.

Advertisement

Notan blev väldigt hög

Notan blev väldigt hög

KamranAydinov/Freepik

Faktum är att hon också lade till en kombination av ett urval av utvalda viner som kostade cirka 1900 kronor. Allt per person så klart. Så med moms och allt landade notan för det bordet på runt 24 000 kronor!

Kvinnan motiverade den extremt höga utgiften med att skriva att det var en stor dröm för henne att bocka av på hennes önskelista. Men många användare som såg recensionen av dessa rätter och deras höga kostnad var ganska kritiska mot henne: "Med det beloppet betalar jag räkningarna och hyran för en hel månad", kommenterade någon: "Jag betalar hyra med den summan i mer än 6 månader, svarade en annan."

Bethany beskrev den där rika måltiden (som varade i flera timmar) som något lite galet men som något hon är tacksam över att ha fått göra. En upplevelse värd att uppleva och som, enligt hennes åsikt, absolut var värd varenda krona som spenderades. Vad tycker du om den här historien?

Advertisement