Den här tjejen träffar en kille på nätet som vägrar gå ut med henne efter att ha sett hennes ansikte

av sofia

29 December 2023

Den här tjejen träffar en kille på nätet som vägrar gå ut med henne efter att ha sett hennes ansikte
Advertisement

Nuförtiden är det inte lätt att hitta rätt person. Ändå har det dykt upp fler och fler nya metoder i den virtuella eran där människor idag erbjuds tusen olika sätt att komma i kontakt med andra, lära känna nya människor och sedan bestämma om de ska dejta eller inte.

Den virtuella världen döljer dock sina fallgropar och ibland blir dessa möten inte alls som man kanske hade hoppats, ibland kanske de aldrig ens blir verklighet. En serie bilder på en social profil räcker för att avskräcka en person från att vilja träffa en annan och detta var exakt vad som hände huvudpersonen i dagens berättelse.

Berättelsen om Daisy Malin

Berättelsen om Daisy Malin

@daisymalin_skin

Hennes namn är Daisy Malin, hon är 27 år gammal och har haft en hel del negativa upplevelser i livet. Hon har stött på många väldigt ytliga individer som inte har varit kapabla att uppskatta henne för den hon är på insidan. Sedan hon var väldigt liten har den unga kvinnan haft ett hudproblem i form av eksem, som gör att tydliga rödaktiga utslag dyker upp med jämna mellanrum i hennes vackra ansikte.

De flesta av de behandlingar hon genomgick gav inte något tillfredsställande resultat, så Daisy - som konstant blev dömd och pekad på av folk - började låsa in sig hemma under en period för att slippa träffa andra människor.

Sedan ändrade hon sig och bestämde sig för att ge sig tillbaka in i spelet och försöka hitta den kärlek som alla förtjänar att få uppleva. Efter mycket om och men bestämde hon sig för att registrera sig på en välkänd dejtingapp för att träffa någon. Hon började prata med en serie män tills hon hittade en person som hon tyckte var intressant. De ville båda träffas personligen och Daisy kände sig fri att vara sig själv så hon delade sin sociala profil med mannen och avslöjade sin osäkerhet om sitt utseende. Han tog det inte alls bra...

Advertisement

Bilderna på tjejen utan smink

Efter att ha sett bilderna på kvinnan utan smink och i vissa ögonblick när hennes hudproblem var mer synligt, klippte han kontakten med henne. Han försvann ut i tomma intet utan att säga ett enda ord till henne. Tjejen blev mycket ledsen över detta och ännu en gång hade en positiv erfarenhet förvandlats till något negativt och smärtsamt. Sedan träffade hon Alexander.

Daisy lyckades hitta en kille som kunde se bortom hennes utseende och som kunde få henne att känna sig trygg igen. Han hjälper henne och finns nära henne i stunder när hennes utslag blir mer akuta, han motiverar henne genom att ge henne allt sitt stöd och påminner henne ofta om hur värdefull hon är som person.

Så den unga kvinnan har äntligen återfått sitt självförtroende och vågar nu lita på andra. Hon har blivit så stark och säker att hon nu delar sina bilder på nätet utan någon rädsla för att bli dömd av andra. På hennes sociala profil visar hon ofta upp sina "brister", vilket inspirerar andra att våga visa sig som de verkligen är. Vad tycker du om hennes motiverande och postiva berättelse?

Advertisement