En man bär en bröllopsklänning på sin väns bröllop och hon blir så arg att hon slutar prata med honom

av sofia

16 Juni 2023

En man bär en bröllopsklänning på sin väns bröllop och hon blir så arg att hon slutar prata med honom
Advertisement

Fester är alltid roliga, för annars skulle de inte kallas för det. Oavsett om det är för att fira en födelsedag, en milstolpe på jobbet eller att fira en viktig händelse i någons liv, finns det alltid något att glädjas åt. Förutom att vara rolig måste en fest självklart också delas med andra och kanske är det just de människor som vi väljer att tillbringa de där magiska stunderna med som gör skillnaden och sätter sina spår. Detta lyckades garanterat huvudpersonen i den här historien med, men inte på ett bra sätt.

Faktum är att en av hans bästa vänner helt eliminerade honom från sin sociala sfär och allt detta hände på mindre än en dag, men inte vilken dag som helst.

via Reddit

Advertisement
Jeremy Keith/Flickr - Not the actual photo

Jeremy Keith/Flickr - Not the actual photo

Vår huvudpersons unga vän, 20 år gammal, hade precis avslöjat att de officiellt var förlovade och hade kort därefter bestämt sig för att anordna en rolig och originell fest för att fira den glada händelsen. Killen, som var hennes kompis och jämnårig, hade fått en inbjudan för att delta vid detta speciella firande. Ja, men vad var det egentligen som var konstigt och speciellt med det firandet?

Jo, den blivande bruden hade bestämt sig för att fira med en maskerad där alla gäster skulle klä ut sig till vad de ville. Åtminstone i teorin.

20-åringen var väldigt glad över den möjligheten och hade kommit på en väldigt bisarr förklädnad. Han tyckte att det skulle ha varit väldigt kul att klä ut sig till en spökbrud. Eller det var åtminstone vad han trodde.

Advertisement
Quinn Dombrowski/Flickr - Not the actual photo

Quinn Dombrowski/Flickr - Not the actual photo

Killen hade även frågat paret om det fanns något speciellt tema att följa, men fick som svar att det inte fanns någon som helst klädkod. Så, efter ett långt och mödosamt arbete, bar han en mycket originell bröllopsklänning i Halloween-stil och gick till festen med glatt humör.

Det var dock inte bara en vanlig maskerad och paret hade faktiskt mitt under tillställningen avslöjat att detta faktiskt var deras officiella bröllopsceremoni. Ingen förlovningsfest alltså, utan deras bröllop. Killen hade genast känt sig obekväm för att ha valt att ha på sig den där dräkten som plötsligt verkade så malplacerad och hade därför frågat om det var läge att han gick för att byta om. Mannen i paret hade sagt till honom att det inte var några problem.

Men redan under festen hade killen märkt att hans vän behandlade honom annorlunda och hittade på ursäkter för att undvika honom. När han kom hem hade bekräftelsen på hans misstankar kommit: en rad meddelanden där det nygifta paret hade förklarat hur irriterade de båda var över vad som hade hänt och att mannens ursäkter inte tjänade någonting till. Följande morgon upptäckte han att han var blockad på alla sociala medier och på deras nummer, med andra ord"eliminerad" från deras liv för alltid. Vad tycker du om det här?

Advertisement