En passagerare får en flygvärdinna att gråta, men en av hennes kollegor ingriper för att försvara henne (+VIDEO)

av sofia

21 Mars 2023

En passagerare får en flygvärdinna att gråta, men en av hennes kollegor ingriper för att försvara henne (+VIDEO)
Advertisement

Det finns många människor som flyger i affärer eller för nöjes skull. I allmänhet går reguljärflyg relativt smidigt till och det värsta som kan ske är att du kan stöta på lite turbulens relaterat till det dåliga vädret, men det är inget att oroa sig för.

Nuförtiden erbjuder flygbolagen många bekvämligheter för att göra även resor som varar flera timmar bekvämare. I det här fallet assisteras vi under våra flygresor av speciella medarbetare: flygvärdinnorna och flygvärdar. I dagens historia är två flygvärdinnor huvudpersonerna i en händelse som är allt annat än trevlig.

via Independent

Tarun Shukla/Twitter

Tarun Shukla/Twitter

Historien utspelade sig under en IndiGo-flygning, under Istanbul-Delhi-rutten, där ett kort samtal mellan en kund och en flygvärdinna snabbt urartade.

Diskussionen började för att mannen (kunden) inte hade varit nöjd med valet av sin måltid. Vid serveringen hade han beställt en annan måltid än den han angett innan han gick ombord och därför hade flygvärdinnan talat om för honom att det inte längre var möjligt att ändra menyn eftersom företaget lastade måltider ombord baserat på de beställningar som passagerarna gjort före start.

Mannen gillade inte alls det svaret och skällde ut flygvärdinnan och fick henne att brista ut i tårar. En kollega till den illa behandlade kvinnan vägrade tolerera kundens oartigt attityd och ingrep snabbt.

Advertisement
Tarun Shukla/Twitter

Tarun Shukla/Twitter

"Jag är ledsen herrn, men du får inte tilltala besättningen på detta sätt. Jag är redo att lyssna på dig lugnt och med all respekt, men du måste vara villig att göra detsamma". Sade flygvärdinnan för att hjälpa sin kollega.

Mannen fortsatte att klaga och anklagade flygvärdinnan för att höja rösten för mycket. Som svar påpekade kvinnan för honom att det var han som skrek och efter några sekunder urartade diskussionen ytterligare: "Håll käften!" började mannen skrika , "Nej! Det är du som borde hålla tyst!" Svarade den rasande assistenten omedelbart.

Så småningom samlade sig de två kvinnorna och tog avstånd från denna otrevliga individ även om de fortfarande var synligt skakade av det som hände. Den här scenen filmades av en av passagerarna och lades upp på nätet, vilket gav upphov till stark kontrovers. Många har understrukit att de två flygvärdinnorna förtjänade mer respekt och att kvinnan som hade reagerat så med den där oförskämda kunden hade gjort rätt. Andra användare lyfte istället fram det faktum att enligt dem hade flygvärdinnan som lagt sig i diskussionen uppträtt på ett oprofessionellt sätt. Vems sida står du på?

Advertisement