De är grannar sedan 40 år tillbaka, men lär känna varandra och blir förälskade enbart tack vare en dejtingsajt

av sofia

15 Mars 2023

De är grannar sedan 40 år tillbaka, men lär känna varandra och blir förälskade enbart tack vare en dejtingsajt
Advertisement

Ibland sägs det att de vackraste sakerna tar lång tid på sig och att när vi minst anar det dyker de upp. Ödet fungerar verkligen så och om det bestäms att något ska hända i vårt liv, kommer det förr eller senare, allt du behöver är lite tålamod.

Detta är exakt vad som hände med de två huvudpersonerna i historien vi nu vill berätta för dig. Två grannar som aldrig hade varit intresserade av varandra, men som efter många år upptäckte att de passade väldigt bra ihop. Låt oss berätta mer om hur allting hände.

via Mirror

Advertisement

Kärleken är oförutsägbar, liksom livet, och när vi minst tror att något är möjligt är oftast just den stunden då någonting kommer att hända. Chris Place, 44 år gammal, och Michelle Tooby, 42 år, vet detta mycket väl då de i över 40 år har levt sida vid sida utan att veta något om varandra, åtminstone tills en slumpmässig händelse förde dem samman.

Mannen hade registrerat sig på en dejtingsajt och var sugen på att träffa nya människor när han plötsligt såg kvinnans foto. Utan att ens föreställa sig att hon var hans granne seda lång tid tillbaka skickade han ett meddelande till henne och de började chatta under ett par veckor, varefter de bestämde sig för att träffas personligen.

Advertisement

Paret från Mansfield, Nottinghamshire, har varit tillsammans sedan dess och förhållandet har vuxit sig starkare och starkare. "Vi har säkert sett varandra flera gånger sedan vi flyttade dit - sa Chris - men uppenbarligen var det inte ödesbestämt att vi skulle träffas när vi var unga. Det verkar knappt vara sant för mig, men vi planerar vår framtid tillsammans, även om jag ännu inte ställt henne den viktiga frågan".

Michelle beskriver det hela likadant när hon pratar om sin partner och uttryckte samma förvåning med avseende på vad som hade hänt: "Ingen av oss letade efter äkta kärlek, tvärtom, vi var övertygade om att den aldrig skulle komma igen, men titta på oss nu. Det är som om vårt förhållande var tvunget att vänta länge innan det var dags – fortsatte hon – och det är ännu vackrare”.

Hur kan man klandra dem, trots allt. Utan att veta om det hade de tillbringat större delen av sina liv sida vid sida, men ingen av dem skulle någonsin ha kunnat föreställa sig att främlingen som de kanske hade sett då och då skulle visa sig vara en oväntad men så djup kärlek. Har du någonsin upplevt en liknande situation personligen och först efter flera år upptäckt att du alltid har haft den viktigaste personen i ditt liv vid din sida?

Advertisement