Ett par som varit gifta i 30 år avslöjar för omvärlden att de är homosexuella och att de bara varit tillsammans "för att göra sina familjer glada"

av sofia

04 November 2021

Ett par som varit gifta i 30 år avslöjar för omvärlden att de är homosexuella och att de bara varit tillsammans "för att göra sina familjer glada"
Advertisement

Tänk vad svårt det måste vara att inte kunna leva sitt liv i frihet och lugn, att alltid försöka vara sig själv och aldrig förråda sitt sanna jag. Många människor lever sina liv som att det vore en evig teaterföreställning, för att alltid försöka glädja andra istället för att glädja sig själva. Lite som Brad och Cindy Marler har gjort i cirka 30 år, ett amerikanskt par som kom ut till sina familjer efter mycket lång tid och avslöjade en sanning för sina nära och kära som de inte ville höra...

via Media News

Advertisement
Pxfuel/Not The Actual Photo

Pxfuel/Not The Actual Photo

Brad och Cindy Marler gifte sig för mer än trettio år sedan och har alltid levt sitt liv som gifta i de små städerna Smithson och Freeburg i Illinois. Båda kommer från ganska religiösa och konservativa familjer och fick aldrig möjligheten, eller hade mod nog, att avslöja för släktingar och vänner att de är homosexuella, och därför har de under en alltför lång period valt att låtsas vara en traditionell familj med ett heterosexuellt äktenskap och bildade familj genom att skaffa barn tillsammans. Under sitt "falska" äktenskap fick Cindy och Brad två barn, en pojke och en flicka.

Nu när de båda är i femtioårsåldern bestämde de sig dock för att tiden var inne för att komma ut och att kunna leva sina liv i frihet och med värdighet. Efter att ha gömt sig bakom 32-års äktenskap och ha låtsats vara "den perfekta amerikanska familjen" har Cindy och Brad båda äntligen slängt av sig masken, tagit en stor risk men samtidigt bestämt sig för att ta tillbaka tyglarna i sina liv.

Advertisement
Wikimedia/Not The Actual Photo

Wikimedia/Not The Actual Photo

Så efter mer än tre decennier tillsammans, en familj och två barn (som de fortsätter att älska villkorslöst), har Brad och Cindy äntligen tagit steget, efter decennier av att ha tvingats dölja deras sexuella läggning, deras önskningar, och deras sanna identitet. De bodde tillsammans fram till mars 2021 då de, efter att ha gått i pension och sålt sitt familjehem, flyttade in i separata lägenheter i staden Chicago för att för första gången utforska livet som en del av HBTQ-gemenskapen.

Även om de två sakta utforskar den här nya världen har de inga planer på att skiljas ännu, de ses nästan varje dag och har förblivit väldigt goda vänner. Den äldsta dottern har skrivit in sig på universitetet och ringer sin mamma och pappa varje dag för att höra hur de mår, samtidigt som Cindy och Brad blir mer och mer medvetna om vad de har gömt för andra och sig själva alltför länge.

Det är aldrig för sent att "komma ut", tro oss!

Advertisement