En kvinnan avslöjar varför hon hellre jobbar som murare trots att hon skulle kunna vara modell (+VIDEO)

av sofia

09 Juni 2023

En kvinnan avslöjar varför hon hellre jobbar som murare trots att hon skulle kunna vara modell (+VIDEO)
Advertisement

Väldigt många drömmer om att kunna göra det som anses vara "drömjobbet": fotbollsspelare, sångare, modell och så vidare. Jobb som förvisso är högt avlönade och som trots att de inte är utan ansträngning ger många fler fördelar än negativa aspekter. Vi talar dock om yrken där berömmelse, rikedom och en viss typ av "makt" inte saknas.

Ändå finns det de som lätt skulle kunna utföra något av dessa yrken, men som medvetet och med stark övertygelse har bestämt sig för att inte göra det och föredrar ett helt annat yrke framför de många erbjudandena om modelljobb.

via Nationworldnews

Advertisement

Johanna Juhlin, 26 år gammal, är en svensk kvinna som emigrerade för att åka till USA. Den klassiska historien om en utländsk person som söker lyckan utomlands? Långt ifrån.

Den unga kvinnan har "flytt" från sitt hemland samtidigt som hon får ständiga erbjudanden om att jobba som modell, men hon har valt bort den världen som inte alls verkar fascinera henne.

Ändå skulle hon verkligen kunna vara det då Johanna har en välformad, harmonisk, smal och väldigt feminin kroppsbyggnad. Men det val hon har gjort för att försörja sig föll på ett helt annat yrke: murare.

Advertisement
Johanna Juhlin/Instagram/Screenshot

Johanna Juhlin/Instagram/Screenshot

Tillsammans med sin syster Evelina har hon öppnat ett eget företag som utför renoveringar och sysslar med inredning: Tvillingarnas Måleri Kristianstad.

De är väldigt duktiga på sitt jobb, man kan se dem på sociala medier medan de utför alla möjliga typer av jobb: putsning, målning, gips, tapetsering och mycket mer. Särskilt Johanna har uppmärksammats av allmänheten, framförallt av männen.

Detta faktum har kanske gjort henne lite känd, men har även gjort att hon har fått mycket obehaglig och diskriminerande hård kritik.

Många har anklagat henne för att inte ha någon anmärkningsvärd talang som murare och har sagt att hon bara har många följare för att hon har en attraktiv och sensuell kropp.

En del kritik har kommit från den manliga motparten som utför samma jobb som hon, medan de mer positiva kommentarerna handlar om hennes utseende...

Kort sagt, fördomar och diskriminering har slagit till igen. Dessa två systrar har satt sig själva på prov och följde sin passion, även om den är lite "ovanlig" för deras kön. Men det är väl inget fel med det? Vad tycker du om det här?

Advertisement