Han upptäcker att han har vunnit 16 miljoner euro och har blivit miljonär medan han är på jobbet och säger genast upp sig

av sofia

30 Juli 2022

Han upptäcker att han har vunnit 16 miljoner euro och har blivit miljonär medan han är på jobbet och säger genast upp sig
Advertisement

Vem av oss skulle inte vilja vakna upp en morgon och få reda på att den har blivit miljonär? Vad kan man göra med alla de pengarna? Det kanske första man bör tänka på kan vara att välja mellan att fortsätta jobba eller inte. Förmodligen ett svårt beslut för många, men det var verkligen inte så för huvudpersonen i denna berättelse.

Han, den lyckliga vinnaren av 16 miljoner euro, tvekade inte en sekund och bestämde sig för att han inte skulle jobba en enda sekund till. Så, direkt efter att ha hört nyheterna, sa han upp sig på sitt jobb och började sitt nya äventyr i rikedomens värld. Låt oss ta reda på vad som hände.

via Gaming Deputy

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Den här mannen hade rast på jobbet när han bestämde sig för att kolla vilka nummer som hade kommit ut på lotto som han hade spelat på. Många gånger tidigare hade han prövat lyckan, men aldrig hade han tidigare upplevt att turen knackat på hans dörr. Sedan, plötsligt, när han kollade en lott som många andra, insåg han att hans liv aldrig skulle bli detsamma igen.

Denna person som är huvudpersonen i berättelsen bor med sin fru på ön La Reunion och har valt att vara anonym av logiska skäl. Han levde ett helt vanligt liv, bestående av arbete, familj och säkert lite underhållning, som plötsligt vändes helt upp och ner. När vinnaren insåg att han hade vunnit en orimlig summa, först efter en noggrann kontroll av de dragna siffrorna, slösade han inte en enda sekund och skrev sitt uppsägningsbrev.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Den näst högsta vinsten någonsin på ön. Innan detta hade en annan lyckligt lottad människa prövat lyckan och lyckats vinna 50 miljoner euro. En svindlande summa som skulle få vem som helst att drömma.

Vad ska man egentligen göra med så många miljoner? "Vi skulle vilja åka runt i Australien - sa huvudpersonen i den här historien i en intervju - och sedan skulle vi vilja ta en kryssning kring fjordarna". Men med tanke på den stora summan kommer paret att ha råd att resa jorden runt, kanske skaffa ett lyxigt hus, äta middag på någon trendig restaurang, köpa smycken, bilar, båtar och så vidare.

Om du plötsligt blev miljonär, hur skulle du spendera dina pengar? Har du redan någon dröm i byrålådan?

Advertisement