En mekaniker vinner 126 miljoner euro: "Jag har ett drömhus och en lyxig bil, men mitt liv är tråkigt"

av sofia

24 November 2022

En mekaniker vinner 126 miljoner euro: "Jag har ett drömhus och en lyxig bil, men mitt liv är tråkigt"
Advertisement

Att vinna på lotto är många människors dröm, synd bara att inte alla lyckas uppnå det. Det finns människor som dock efter mycket envishet och tålamod når sitt mål och plötsligt står där med en riktig förmögenhet. Detta gör att vardagen förändras totalt och att livet tar en helt ny vändning. Men är vi säkra på att detta alltid är att betrakta som något positivt?

Många skulle svara ja, men inte huvudpersonen i denna berättelse. Låt tillsammans kika på hans historia och försöka förstå varför.

via Mirror

Advertisement

Neil Trotter bor i Coulsdon i södra London, och brukade arbeta som mekaniker, åtminstone tills något i hans liv förändrades totalt. Med en passion för betting, prövade han under en längre tid lyckan på lotteriet och efter flera år lyckades han förverkliga sin dröm om att vinna. Beloppet som han satsat på var mycket högt och från det ena ögonblicket till det andra blev det hans. Mannen kammade hem 126 miljoner euro och lyckades förverkliga alla sina drömmar. Han hade en förkärlek för racerbilar och bytte ut sin lilla bil mot en Porsche och en Jaguar samt köpte en villa med sjötomt.

Han hade alltid haft på känn att turen förr eller senare skulle knacka på hans dörr och sa: "En dag kommer jag att vinna och jag kommer att vinna mycket". Ingen trodde dock att det verkligen skulle hända, inte ens hans pappa som retade honom och sa till honom att det bara skulle hända i hans drömmar. Men, nej, han hade rätt och det hände verkligen. "Dagen innan kände jag att något extraordinärt var på väg att hända, - förklarade han - jag sa till och med till min pappa att jag snart skulle bli miljonär" - och så blev det.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

En ny och mycket annorlunda situation jämfört med den tidigare som förändrade mannens liv på ett drastiskt sätt. Vem som helst skulle kunna tro att hans liv från och med den stunden bara var positivt, men så är det inte. "Att gå från intensiva arbetsdagar till att inte göra någonting var inte kul - erkände mannen - jag kunde uppnå det jag ville, ja, men att spendera många timmar hemma, sitta i soffan och titta på tv, är fruktansvärt tråkigt". Ett lite ovanligt uttalande, om man tänker att många andra skulle göra vad som helst för att vara i hans ställe.

Segern gav honom dock möjligheten att återvända till sin första kärlek: racing. Det är till detta som han ägnar en del av sin dag och sin fritid, har roligt med det han gillar mest och som han äntligen till och med har råd med. Och vem vet om han förr eller senare kommer att fullt ut kunna acceptera sin nya tillvaro.

Vad skulle du ha gjort om du varit i hans situation och haft alla de pengar?

Advertisement