Skoluppträdande: den snygga läraren stjäl uppmärksamheten från barnen (+VIDEO)

av Titti Carlberg

08 September 2023

Skoluppträdande: den snygga läraren stjäl uppmärksamheten från barnen (+VIDEO)
Advertisement

Trots åren som gått finns barndomsminnen för alltid ingraverade i allas minne. En av dessa är förvisso skoluppträdandet. För de små är det ibland lite pinsamma stunder, men för föräldrarna, lyckliga och stolta, är det en historisk händelse, som måste bevaras genom fotografier och filmer.

Vittnesmålet om ett av de många initiativ som ägde rum i slutet av terminen på utbildningsinstituten runt om i världen levererades via en video. Men det är inte de "små skådespelarna" som står i centrum i den, utan snarare en av representanterna för lärarkåren.

Läraren, huvudperson i vår berättelse, drog till sig uppmärksamheten från de föräldrar som såg pjäsen, dock inte med flit. Låt oss se i detalj vad som hände.

via Rakesh S/YouTube

Advertisement

Uppträdandet

Uppträdandet

Rakesh/YouTube

Vanligtvis på varje skoluppträdande sjunger barnen, reciterar dikter och dansar. När det blev dags för dansen, fann en pappa vid namn Israel Cantù att han filmade en annan uppvisning än den han förväntat sig. Han hade tagit fram sin mobiltelefon och riktat den mot scenen, för att föreviga barnens prestation, när hans uppmärksamhet, och även de andras närvarande, fokuserades på en snygg lärare,

Den unga läraren dansade tillsammans med de små för att visa dem stegen att följa. Hennes rörelser, den tunna klänningen med viss genomskinlighet och hennes tilltalande utseende förtrollade en stor del av den närvarande publiken, i synnerhet papporna distraherades av den oväntade sensualitet.

Advertisement

Läraren som drog till sig all uppmärksamhet

I praktiken blev det ett oförglömligt skoluppträdande, även om det är få som minns barnens prestationer. Tyvärr hamnade de som skulle varit huvudpersonerna i bakgrunden.

Uppenbarligen publicerade den roade fadern videon på sociala medier, videon delades många gånger och fick otaliga kommentarer av alla slag. Som man skulle kunna vänta sig var de flesta kommentarerna från män, vilka uttryckte sig ironiskt och i vissa fall provocerande. Faktum är att några frågade efter namnet på skolan och sa att de måste skriva in sina barn i den. Någon annan klagade över att han inte hade haft en sådan lärare.

Det hela slutade i ett lustigt och lite överdrivet avsnitt. Vem vet vad alla mödrar som var närvarande tänkte när de såg sina män hypnotiseras av den attraktiva läraren.

Vad tycker du om denna bisarra händelse?

Advertisement