Hon spenderar 140 pund på julklappar till hundarna, men snålar på de till familjen: "De är mina bebisar"

av sofia

11 December 2022

Hon spenderar 140 pund på julklappar till hundarna, men snålar på de till familjen: "De är mina bebisar"
Advertisement

Vissa människor behandlar sina husdjur som om de vore deras barn. Det är naturligt att bry sig om sin katt eller hund, men vi får aldrig glömma att det finns stora skillnader mellan djur och människor. När det kommer till julklappar tycks dock dessa skillnader inte längre spela så stor roll för huvudpersonen i denna berättelse, som föredrar att spara på presenter till sin familj för att köpa lite mer saker till sina två hundar.

via The Sun

Advertisement
TikTok / fayskerritt

TikTok / fayskerritt

Det spelar ingen roll om levnadskostnaderna tycks öka drastiskt dag för dag, i många europeiska länder, och om många människor inte ens längre kan betala sina räkningar: för vissa kommer hundar i första hand. Även för Fay Skerritt, en 30-årig kvinna bosatt i London, är hennes två cockapoo-hundar - en hundras som är resultatet av korsningen mellan pudel och cocker spaniel - huvudpersonerna i hennes liv. De heter Fudge och Lola och de är "hennes bebisar", så pass mycket att de ekonomiska svårigheterna som hon befinner sig i inte räcker för att stå i vägen för hennes önskan att göra dem lyckliga. Det är därför hon till jul kommer att spendera minst 70 pund på var och en av dem, totalt 140 pund.

"För mig är de mina bebisar, de är mina barn. De kan inte ta hand om sig själva, så jag gillar att ge dem fina saker", sa Fay för att föklara den "galna" utgiften. Många kommer att himla med ögonen, men hon har redan planerat allt: hon kommer att spara pengar på sin personliga shopping och ge billigare presenter till sin familj, som hon redan har kommit överens med om att undvika att ge stora presenter till i jul.

Advertisement
TikTok / fayskerritt

TikTok / fayskerritt

Fay kommer att köpa en serie hälsosamma godsaker till sina två vovvar, samt varsin yllerock för att hålla dem varma under vinterpromenaderna, en ny hundkoja och handdukar där de kan rengöra tassarna efter promenaden. "För att ha råd med allt detta kommer jag absolut inte spendera pengar på andra saker" började Fay förklara, medveten om sitt något överdrivna beteende. "Jag har varit tvungen att dra ner på presenter till min familj. Vi har bestämt att vi inte ska ge varandra stora presenter i år. Jag tänkte köpa mig en vinterkappa, men jag hittade en gammal kappa och jag får nöja mig med den. Jag kommer att undvika att köpa kläder till mig själv för att istället köpa till dem, för när deras blir förstörda kan de inte använda dem längre. Jag kommer att nöja mig med mina gamla kläder", avslutade kvinna.

Trots den höga budgeten för sina hundar, går Fay också till byggvaruhus för att bokstavligen bygga leksaker till dem till en lägre kostnad. Hur som helst har hennes familj visat förståelse för hennes behov av att behaga sina hundar, trots de ekonomiska svårigheterna.

Vad tycker du?

Advertisement