En hund har tillbringat månader ute i regnet tillsammans med sitt gosedjur

av sofia

29 Maj 2023

En hund har tillbringat månader ute i regnet tillsammans med sitt gosedjur
Advertisement

Hundar är renhjärtade och trogna djur, som villkorslöst älskar sin husse eller matte och andra levande varelser. De skiljer inte på ras, färg eller art, och de accepterar alla som vänner. De är också väldigt söta och gosiga, samt visar sin kärlek även för gosedjur. För dem är ett gosedjur som en lekkamrat, förtrogen eller ett känslomässigt stöd.

Historien vi ska berätta nu handlar om en herrelös hund som gör allt för att skydda sin livlösa lilla vän som om den vore hennes valp eller bästa vän. Men låt oss ta det hela från början.

via People

Advertisement

The wonderful Katrina with It is Pawzable Dog Training MI will be taking Nikki to get her Tubby at Sugar Mutts Dog...

Pubblicato da South Lyon Murphy Lost Animal Recovery su Mercoledì 3 maggio 2023

Som nyss nämnts visades ett exempel på denna kärlek av Nikki, en mycket söt schäferhona som sågs springa omkring på gatan i regnet medan hon försökte skydda sitt älskade mjukisdjur. Bilderna och videorna på hunden som, på gatorna där det regnade oupphörligt, höll sitt älskade mjukisdjur stadigt i käkarna, berörde djupt hundratals människors hjärtan. Detta ledde även till att en volontärförening som ägnar sig åt djur tog på sig ansvaret att spåra upp och rädda hunden.

Uppdraget att rädda Nikki började när bilder på hunden började spridas bland djurräddare i centrala Detroit. "Jag fick många rapporter med foton och videor på den här hunden som gick runt i regnet i centrala Detroit med sitt gosedjur. Det var en hjärtskärande scen", berättar Gail Montgomery, medgrundare av Almost Home Animal Rescue League.

Advertisement

Psssttttt it’s me, Nikki ….. I was listenin to my foster mom and she said we will go to an event where I will have some...

Pubblicato da South Lyon Murphy Lost Animal Recovery su Giovedì 11 maggio 2023

Så började jakten för att hitta henne, en jakt som i slutändan fick goda resultat. Hunden hade varit ensam på gatan i månader, förmodligen på grund av att hennes ägare hade försvunnit, och hon levde på matrester och hjälp från generösa människor. Det gosedjuret var kanske det sista minnet av hennes gamla familj som hon inte kunde släppa taget om. Efter att ha räddats togs Nikki till veterinären, som fann att hunden led av diverse problem efter månader av att ha levt på gatan.

"De hittade plastpåsar, kvistar och ben i magen," berättar Gail. Nu har lyckligtvis Nikki och hennes favoritgosedjur äntligen fått ett varmt och torrt hem då schäfern adopterades av en familj som tar hand om henne och ser till att hon får all den vård hon behöver.

Advertisement