Styvbarnen ger en present till pappans sambo och går sedan ner på knä framför henne (+VIDEO)

av sofia

21 Maj 2023

Styvbarnen ger en present till pappans sambo och går sedan ner på knä framför henne (+VIDEO)
Advertisement

Varje frieri är unikt och speciellt, men det finns några ingredienser som aldrig får saknas: oändlig kärlek, självförtroende, viljan att dela sitt liv med någon, förståelse och en god kommunikation. Först och främst måste du vara säker på att hon eller han är redo att tacka ja och har samma drömmar som du. Sedan måste man välja platsen, ögonblicket och det mest passande sättet att göra detta på för båda. Det kan vara en romantisk plats eller en full av minnen, en speciell dejt eller en oväntad överraskning. Det viktiga är att förbereda något att säga som får din partner att förstå hur mycket du älskar henne eller honom och hur viktig den personen är för dig, utan att glömma förlovningsringen förstås!

via Shareably

Advertisement

Ett mycket orginellt frieri organiserades av Steve Lee. När han träffade kvinnan han visste att han ville gifta sig med visste han vikten av att hitta det perfekta sättet att ställa denna fråga på. Theresa Morgan Johnson har spelat en betydande roll i hans liv och i hans barns liv, så det var avgörande att få barnen att vara delaktiga i den stora frågan.

En dag som till synes liknade alla andra, kom Theresa hem och välkomnades av sina tre unga styvbarn, som var synbart entusiastiska. De bad henne sitta på soffan och trots hennes oro och förvirring berättade de att de hade en present till henne. Inledningsvis var hon lite skeptisk till pojkarnas fnissande, men de tre bröderna kom med en presentpåse till henne med ordet "mamma" skrivet på.

Advertisement

Theresa började sedan öppna presenten med försiktighet, av rädsla för att hitta något obehagligt skämt inuti, men när hon sedan fann ringen framför sig, knäböjde de tre pojkarna och sa: "Vi älskar dig och vi vill veta om du vill att gifta dig med vår pappa". Just då kom Steve in i rummet med ett stort leende. Även han knäböjde och sa några vackra ord till henne. Theresa, som var märkbart rörd, svarade "Ja".

Vid det tillfället kramade de tre barnen varandra i en gruppkram, synligt upprymda av den underbara nyheten. Efter kramen tog Steve kameran och visade den för Theresa och berättade för henne att han hade spelat in allt. Vi hoppas att detta par kommer att kunna behålla den kärlek och lycka som de kände i det speciella ögonblicket för alltid!

Advertisement