De delades vid födseln och upptäcker att de är tvillingar efter mer än 66 år (+VIDEO)

av sofia

09 Oktober 2023

De delades vid födseln och upptäcker att de är tvillingar efter mer än 66 år (+VIDEO)
Advertisement

Att vara en del av en familj innebär i allmänhet att ha vuxit upp i en trygg och kärleksfull miljö tillsammans med människor som är redo att ge råd, stöd och vägleda oss mot en ljus framtid. När vi tänker på en familj är den första bilden som kommer upp i huvudet den av våra föräldrar som en representation av villkorslös kärlek.

Men även andra släktingar spelar en grundläggande roll, särskilt de närmaste, såsom bröder och systrar. De blir ett ytterligare stöd, i livet och för resten av livet såvida inte något går fel redan från början, även innan du ens har en chans att bilda ett minne av dem...

Advertisement

Dessa tvillingars sorgliga förflutna

Dessa tvillingars sorgliga förflutna

Caters Clips/Youtube/Screenshot

Våra huvudpersoner i den här berättelsen, Jennifer och Kathleen, separerades vid födseln och visste under mycket lång tid inte ens om varandras existens. Men hur och varför inträffade en sådan tragisk händelse? Låt oss ta en närmare titt på deras historia.

Mamman till de två flickorna hade redan fått ytterligare ett barn och kunde inte ta hand om flera barn rent ekonomiskt, inte ens med hjälp av sina föräldrar. Därför hade hon motvilligt inget annat val än att adoptera bort dem.

Som det ofta sker i liknande sammanhang skildes barnen åt. Jennifer adopterades av en granne, medan Kathleen anförtroddes till en familj några kilometer bort. Faktiskt mindre än 6 km bort och det här är kanske den mest otroliga delen.

Advertisement

Äntligen tillsammans igen och den här gången för alltid

Jennifer och Kathleen har bott i Rotherham i flera decennier och har aldrig träffats! Ändå delade de samma läkare och till och med samma tandläkare.

Den första som upptäckte att hon hade en syster var Jennifer. En kusin avslöjade för henne att "familjevännen" Eva som då och då dök upp faktiskt var hennes mamma som informerade henne om att hon hade en tvilling. Redan som tonåring fick hon veta sanningen, men hon kunde inte göra mycket för att förändra saker och ting.

Katheleen, växte istället upp helt omedveten om att hon hade en syster och hade aldrig ens övervägt denna möjlighet. Sedan kom vändpunkten som förändrade allt då ett tv-program upptäckte deras rörande historia och bestämde sig för att återförena de två kvinnorna som nu var i sextioårsåldern.

Efter mötet blev de två kvinnorna snabbt fantastiska vänner och kände starka känslor för varandra. De spenderar mycket tid tillsammans och är nu oskiljaktiga! Jennifer är den lyckligaste av de två (om detta nu ens är möjligt) för ända sedan hon var barn visste hon alltid att hon hade en syster någonstans där ute, men hon trodde verkligen inte att hon skulle vara så nära! Nu spenderar de sin tid tillsammans med att shoppa och ta en varm dryck ute på något café. En känsloladdad historia som lyckligtvis fick ett magnifikt slut.

Advertisement