Grannens hund skäller hela natten, men hon hämnas genom att sätta på musik på högsta volym i sex timmar

av sofia

06 September 2022

Grannens hund skäller hela natten, men hon hämnas genom att sätta på musik på högsta volym i sex timmar
Advertisement

Hundar är de vanligaste husdjuren tillsammans med katter och dessa små varelser har en viktig roll i sina ägares liv, framförallt på grund av den stora kärlek och omtanke de visar varje dag. Det finns många människor som väljer att ha en hund i sitt liv, även i de fall där du inte har ett utomhusutrymme att springa runt i, som en liten trädgård. Normalt är en väluppfostrad, välvårdad och vältränad hund en hund som också kommer att uppskattas mycket av grannarna, medan en aggressiv hund, som skäller konstant, säkerligen istället kommer att orsaka otaliga problem med de som bor i dess närhet. Saphire Jess vet något om detta. Hon och hennes familj var mycket upprörda över beteendet hos grannens hund som fortsatte att skälla under större delen av natten.

via TikTok / saphirejess

Advertisement
TikTok / saphirejess

TikTok / saphirejess

Att inte kunna sova ordentligt på nätterna på grund av hundars ylande eller skällande är irriterande, men det kan bli ett rejält problem om hunden i fråga inte verkar vilja sluta göra sin röst hörd. Saphire Jess, en ensamstående mamma, försökte allt för att få grannarna att förstå att deras hund inte kunde skälla hela tiden från tidig eftermiddag till sent på natten, men hennes meddelande verkar inte ha tagits på allvar... Grannarna svarade faktiskt alltid att de inte kunde göra något åt ​​det eftersom hunden var för gammal och det var därför den fortsatte att skälla. Saphire och hennes barn kunde dock inte längre sova ordentligt och sömnbristen började även påverka barnens akademiska prestationer negativt. Att prata med grannarna eller ringa polisen hjälpte inte särskilt mycket, så hon bestämde sig för att ändra sin strategi och ta till "hårdhandskarna".

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Kvinnan bestämde sig för att placera en högtalare nära grannarnas trädgård och spela samma låt i sex timmar i sträck, på mycket hög volym. Hon beskriver själv situationen så här: "Jag tog situationen i egna händer och ställde en högtalare nära grannens staket och satte på Baha Mens låt "Who let the Dogs out" i sex timmar i sträck." Allt detta skedde medan grannarna vilade efter att ha arbetat ett nattskift. Kanske skulle de nu förstå hur det känns att bli väckt av ljud utifrån i kvarteret?

Saphire filmade allt och lade upp videon på TikTok, och uppdaterade sedan sina följare om situationen: när hunden började skälla igen började kvinnan lägga till fler låtar till sin spellista och spela dem högt i timmar. Kommentarerna från många användare har visat solidaritet med kvinnan: "Som hundägare stödjer jag dig fullt ut" lyder en kommentar som understryker hur viktigt det är att ta hand om ditt husdjur. Förmodligen tar grannarna inte hand om sin gamla hund ordentligt eftersom den skäller så mycket, och detta kan vi bara beklaga. I övrigt hoppas vi att Saphire och hennes barn nu ska kunna finna lite lugn och ro under natten.

Har du sådana problem med dina grannar?

Advertisement