En hund rymmer hemifrån med en morot i munnen och ger den till sin hästkompis som mellanmål - TittaPaVideon.se
x
En hund rymmer hemifrån med en morot…
En brandman hjälper en kvinna i svårighet att föda och adopterar sedan barnet: Han är 124 år gammal och har levt under tre olika sekel:

En hund rymmer hemifrån med en morot i munnen och ger den till sin hästkompis som mellanmål

17 Juni 2021 • Av sofia
2.761
Advertisement

Djur är verkligen kapabla till allt. De må ha fyra ben och en svans, vara lurviga och inte vara berikade med talets gåva, men vad de kan göra är att veta hur de ska visa sina mänskliga ägare och deras likar empati och vara generösa. Hundar är ett exempel på extraordinära levande varelser, inte bara för att de kan vara riktiga livskamrater för oss människor, men även för att de har en medfödd gåva för att få människor att må bättre.

via: The Dodo

Av denna anledning vill vi berätta historien om den här extraordinära hunden, som har blivit mycket populär på nätet tack vare sin altruistiska och mycket generösa gest. Det finaste av allt är kanske att saken som den här hunden gjorde inte var gentemot sin husse eller matte eller någon annan hund utan faktiskt mot en häst!

Ja, bilderna som publicerades på Tina LeVoir-Jones facebooksida är otroligt söta. Kvinnan hade besökt en vän som äger en bondgård utanför staden och det hon lyckades filma är verkligen både rörande och otrolig på samma gång...

I den korta videon som publicerades av Tina ser vi hennes väns hund komma ut ur huset och springa tills den når fram till en häst på bondgården. På bilderna ser vi hunden springa mot hästen med något i munnen som visar sig vara en morot som den söta hunden hade tagit med till hästen som mellanmål!

På bildtexten till videon skriver Tina: "Det är fantastiskt! Titta noga. Min väns häst låter hunden komma med morötter till den!" Hunden hade fått ett uppdrag att slutföra och den visste mycket väl vad den var tvungen att göra för att slutföra det. När hunden kommer fram till sin vän förstår man omedelbart att de båda djuren har blivit utmärkta vänner med tiden. Vem skulle inte vilja ha en sådan omtänksam vän som den här mycket snälla hunden?

Kolla in Tinas video nedan:

Advertisement

This is great! Watch closely. My friend has her dog bring a carrot out to her horse. 😊

Pubblicato da Tina LeVoir-Jones su Venerdì 7 luglio 2017

Det stämmer verkligen att en speciell vänskap kan uppstå även mellan helt olika arter och att djur verkligen vet hur man visar empati och omtanke gentemot andras behov på ett sätt som vi människor bara kan drömma om...

Duktig vovve!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack