En hund som väntar på att bli adopterad kramar om en tjej och "ber" henne att ta den med sig hem (+VIDEO)

av sofia

25 Juli 2023

En hund som väntar på att bli adopterad kramar om en tjej och "ber" henne att ta den med sig hem (+VIDEO)
Advertisement

Herrelösa hundar ställs inför en hel del svårigheter när de lever på gatan. Många av dem kommer aldrig att få möjligheten att dela sina liv med en mänsklig familj. Lyckligtvis finns det dock vissa organisationer som erbjuder dem tillfälligt skydd tills någon adopterar dem.

Tyvärr är det inte alla hundar som har turen att bli utvalda och många blir tvingade att stanna kvar i burar och se sina kamrater lämna platsen med sina nya ägare. Och det är just i detta sammanhang som en hund blev känd på Internet tack vare sitt mycket söta beteende när en ung kvinna besökte ett djurhem i Brasilien. Det här är hans historia.

via Nashvillenoticias

Advertisement
Facebook - Puebla 21

Facebook - Puebla 21

Den lilla hunden som är huvudperson i vår berättelse heter Firulais, en mycket söt schäfer som förmodligen hade blivit övergiven. Den stora hunden filmades medan han klamrade sig fast vid benet på den nyanlända tjejen. Som vi nämnde letade den unga kvinnan efter ett husdjur att adoptera och Firulais tvekade inte med att visa sin önskan att lämna den platsen och få åka hem med henne.

Den förvånade och rörda tjejen klappade hunden och efter att ha hållit fast vid hennes ben en stund togs Firulais försiktigt bort och fördes tillbaka till buren. Men oroa dig inte! Den mycket söta Firulais lyckades nå sitt måla och har blivit adopterad. Hunden fick vänta på sin tur innan han lämnade buren för alltid, eftersom han behövde genomgå några veterinärbesök innan.

Advertisement

#Viral|| Un perrito se hizo viral en TikTok por su conmovedora actitud al momento de que una postulante llegara hasta un refugio de perritos en #Brasil. Se trata de un ‘firulais’ de raza pastor alemán que se aferró a la pierna de una joven que llegó a ver posibles perritos para adoptar. El can estaba tan desesperado que parecía comunicar con su mirada y con sus movimientos que lo único que quería era salir de ese lugar. Luego de un rato aferrado a la pierna, el ‘doguito’ fue devuelto a su pequeña y diminuta jaula.

Pubblicato da Puebla 21 su Martedì 20 giugno 2023

Videon spreds snabbt på webben och fick hundratals kommentarer om Firulais. "När människor säger att ett djur inte vet vad det gör, visar de verkligen att de inte förstår något om djur", skrev en användare. "Hur kan någon fortfarande förneka att de har känslor?" undrade en annan.

Scener som denna påminner oss om en viktig sak: vi kan försöka hitta på otaliga ursäkter för att inte öppna dörrarna till vårt hem för ett husdjur, men när det är meningen att det ska bo hos oss är det bokstavligen omöjligt att motstå.

Source:

 

 
Advertisement