Den här kvinnan kan inte sluta gråta när hon hittar sin hund: "De värsta 3 månaderna av mitt liv" - TittaPaVideon.se
x
Den här kvinnan kan inte sluta gråta…
En tjej hyllar sina föräldrar genom att ta sina examensbilder på fältet där hennes familj arbetar En häst stjäl scenen under en fotografering av ett par som väntar barn

Den här kvinnan kan inte sluta gråta när hon hittar sin hund: "De värsta 3 månaderna av mitt liv"

19 Juni 2021 • Av sofia
3.063
Advertisement

Att adoptera en hund innebär att ge en annan levande varelse en chans till ett nytt liv, att välkomna den till sitt hem precis som om den vore en ny familjemedlem. Vi fostrar den med kärlek och tålamod, nästan som ett barn. Du kan därför föreställa dig den desperata känslan av att vakna upp en dag och inte längre hitta den hemma. Hunden som du älskade och som alltid har funnits vid din sida under de senaste åren finns plötsligt inte längre. Detta är mardrömmen som Nabilà, en argentinsk tjej från Bahía Blanca, var tvungen att uppleva, som i 102 dagar levde med ångesten av att aldrig få se sin älskade vovve vid namn Congo igen. Förmodligen hade kvinnan lämnat sin hund hos någon hon litade på, men valpen måste sedan ha rymt därifrån. Trots att hunden hade mikrochip gjorde detta ingen större skillnad, men det som betyder något är att hon efter tre månader äntligen lyckades krama om den igen!

”Lämna aldrig dina hundar i andra människors händer” sa Nabilà och han hänvisade till det faktum att hon tappat bort sin älskade Congo under dessa förhållanden. För henne var det en mycket smärtsam period och ångesten av att inte veta om och när hon skulle hitta sin hund drev henne till vansinne under tre långa månader. Trots detta drev önskan om att få träffa honom igen henne till att leta efter honom på alla tänkbara platser utan att någonsin förlora hoppet.

Lyckligtvis, efter flera månaders sökande fick den unga kvinnan äntligen chansen att få krama om sin lilla hund Kongo igen. När hunden hittades blev Nabilà så lycklig att hon började gråta högt. Självklart finns det foton som vittnar om den lyckliga återföreningen där den unga kvinnan, som nämnts tidigare, befinner sig i ett hav av tårar. Å andra sidan är det ju helt normalt att känslan av att återfinna ditt lojala husdjur är riktigt stark. När Nabila lade upp bilden på nätet för att förmedla den goda nyheten till sina nära och kära där hon visar sin enorma glädje, om än i tårar, fick hon även många reaktioner av andra människor på sociala medier. Inom loppet av bara några timmar efter publiceringen hade den unga kvinnan fått hundratals positiva reaktioner!

Advertisement

Beskrivningen av fotot som publicerades på sociala medier löd ungefär så här: "Jag lämnar er med ett foto av när jag hittade honom. Han heter Congo och jag kommer från Bahía Blanca. Det var de värsta 102 dagarna i mitt liv. Låt aldrig andra människor ta hand om din hund för, även om han hade mikrochip, hjälpte det inte! ". Kort sagt, var alltid vaksam och försök att inte förlora dina älskade djur ur sikte om du bryr dig om dem!

Tags: DjurHundarBerörande
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack