Hunden avlider och familjen tackar brevbäraren med ett tackkort för att varje dag ha gett den ett litet kex - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hunden avlider och familjen tackar brevbäraren…
En kreativ pappa förvandlade sin dotters rullstol till en prinsessvagn Den här stackars hunden övergavs av sin familj för att paret väntade barn

Hunden avlider och familjen tackar brevbäraren med ett tackkort för att varje dag ha gett den ett litet kex

22 November 2019 • Av sofia
1.200
Advertisement

Bland de olika klichéerna som vi har vuxit upp med finns den med hunden som inte kommer överens med brevbäraren. Invasionen av en brevbärare som levererar posten, irriterar vanligtvis vakthunden i trädgården. Detta var dock verkligen inte fallet med brevbäraren Fernando och schäfern Gretchen, en härlig hund som varje dag väntade på posten för att få träffa Fernando. En speciell vänskap föddes mellan de två - Fernando tog ofta med lite mellanmål och lekte med henne och tillsammans lyste de upp varandras dagar.
 

En dag fann inte Fernando Gretchen hemma, men i stället såg han en liten påse med kex och en chockerande kort. Det var ett kort brev skrivet av familjen till den lilla hunden, där de berättade för brevbäraren att deras Gretchen hade dött under natten. Så här stod det på kortet:

"Gretchen lämnade oss igår. Hon bad mig att fråga dig om du kunde dela hennes godis som hon aldrig hann avsluta med de andra hundarna du träffar på din väg. Hon gillade alltid att du kom till dörren och var alltid glad över att få smaka det du matade henne med. Tack, familjen Cimino."

I kuvertet fanns också torrfoder, som Gretchen inte hade hunnit äta. Fernando blev väldigt ledsen när han läst brevet, så pass mycket att han tog ett foto och skickade det till sin dotter för att berätta om denna förlust. Dottern, som rördes djupt av berättelsen, beslutade sig för att publicera fotot på Twitter och hennes inlägg nådde tusentals människor.

Advertisement

Inlägget fick många kommentarer och tusentals användare visade sitt stöd gentemot brevbäraren och Gretchens familj och kände sig känslomässigt involverade i berättelsen. Gretchen, den söta schäfern, kommer att leva för evigt i minnet av sin familj och brevbäraren Fernando.

Tags: DjurHundarBerörande
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack