Ägaren har terminal cancer och bestämmer sig för att hitta en ny familj till sin lilla 4-åriga vovve - TittaPaVideon.se
x
Ägaren har terminal cancer och bestämmer…
Att tillbringa mer tid med sina föräldrar när de är gamla kan försena deras åldrande enligt en studie Kikärtor är en utmärkt källa till vegetabiliskt protein och innehåller ett flertal näringsämnen som är viktiga för vår hälsa

Ägaren har terminal cancer och bestämmer sig för att hitta en ny familj till sin lilla 4-åriga vovve

27 Januari 2020 • Av sofia
7.698
Advertisement

En mycket gullig hund söker en ny familj och den här gången är det inte på grund av att den blivit övergiven. Ägaren till denna hund, som älskar sitt husdjur väldigt mycket, vet helt enkelt att han har lite tid kvar att leva och har publicerat ett meddelande på sociala medier för att hitta en kärleksfull familj till den lilla söta Galleta. Allt detta händer i Mexico City, och lilla Galleta, som bara är fyra år gammal, väntar på en ny familj.
 

Den 4-åriga lilla Galleta letar efter en ny familj och ägaren, som har kämpat mot cancer i flera år men utan några större resultat, vill inte lämna henne på ett djurskyddshem, utan hos en familj som kan ge henne tillräckligt med kärlek och omtanke. I Facebook-inlägget med bilderna på Galleta, kan man läsa dessa ord:

"Jag heter Galleta. Min ägare har terminal cancer och innan han lämnar vill han hitta en ny familj åt mig som älskar mig lika mycket som han gör. Jag är 4 år och är medelstor."

Inlägget blev genast viralt och även om hunden ännu inte har hittat en kärleksfull familj, önskar vi med hela vårt hjärta att Galleta snart får ett tak över huvudet och att ägaren kan få vila i frid medveten om att hans lilla vovve kommer att fortsätta att vara lycklig.

image: Facebook
Tags: DjurHundarBerörande
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack