Hunden dör av rädsla i sin husses armar på grund av för höga fyrverkerier - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hunden dör av rädsla i sin husses…
Alla kvinnor börjar likna sin mamma vid en viss tidpunkt i livet enligt en engelsk läkare Hon har inte råd att köpa en klänning till balen så hennes bästa vän skapar en drömklänning åt henne

Hunden dör av rädsla i sin husses armar på grund av för höga fyrverkerier

21 December 2019 • Av sofia
46.532
Advertisement

På nyårsafton är det vanligt att fira slutet av året och ankomsten av den nya med vänner eller släktingar i hopp om att det nya året kommer att bli bättre än det föregående. Det är vid dessa tillfällen som särskilt unga människor, men inte bara, tycker om att skjuta smällare och färgglada fyrverkerier och om de å ena sidan hjälper till att skapa en festlig atmosfär, så är de å andra sidan alltför högljudda och till och med dödliga för vissa stackars djur. Höga ljud, t.ex. smällare vid slutet av året, orsakar en otrolig stress för de hundar, katter och andra små djur som vi har hemma och i vissa fall klara sig inte djuren och dör bokstavligen av rädsla. Tyvärr är det just detta som hände med denna boxerhund som blev vettskrämd av ljudet och tog sina sista andetag i sin husses armar.

Maguì är en söt liten hund som tyvärr avled på grund av en hjärtattack på grund av ljudet av fyrverkerier. Det hände den 14 december i Esquel, Argentina. Antonella Modasjazh såg hur hennes hund Maguì långsamt förlorade livet medan hennes äldsta son kramade hunden för att försöka lugna henne. Kärleken som Antonellas son gav i det ögonblicket räckte tyvärr inte för att Maguis hjärta skulle klara rädslan. Hon avled i armarna på sin husse, som gjorde allt för att lugna henne och trösta henne. Men inför de oavbrutna ljuden från smällare och fyrverkerier fanns det ingenting att göra.

Familjen delade berättelsen på sociala nätverk med ett mycket känslomässigt inlägg och med foton av Maguì. Med sin vittnesbörd ville de försöka göra människor medvetna om effekterna av smällare i slutet av året på hundar: "Hon var vår kära vän! Hennes namn var Maguì och hon dog just. Hon var gammal och var livrädd för smällare. Vi visste inte var vi skulle hålla henne medan andra hade kul. Hon fick en hjärtattack, vi ringde alla Esquels veterinärer för att hjälpa oss och ingen hjälpte oss! Hunden dog i min sons armar och bad mig ringa någon för att komma och hjälpa henne."

Tycker ni att det är rättvist att ett djur ska förlora sitt liv för vår underhållning? Det pratas om det varje år, men tyvärr verkar det aldrig räcka.

Tags: DjurHundarBerörande
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack