Den här gatuhunden väntar på en busschaufför som ger honom mat varje dag på samma plats - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här gatuhunden väntar på en busschaufför…
En busschaufför låter en charmig liten borttappad hund stiga på och hjälper den att hitta tillbaka till sin familj Den här flickan använder sig av en visselpipa för att be om hjälp och avlägsna de barn som mobbade och hotade henne

Den här gatuhunden väntar på en busschaufför som ger honom mat varje dag på samma plats

25 Januari 2020 • Av sofia
4.576
Advertisement

Varje dag sätter sig den fyrbenta huvudpersonen i denna rörande berättelse flitigt på samma plats och väntar på samma buss och att föraren ska låta honom kliva på och ge honom mat. Hunden i fråga är herrelös och lever i staden Santos, Brasilien. Namnet på busschauffören som matar hunden har ännu inte identifierats, men det dröjde inte länge förrän den generösa gesten blev populär på nätet.

via: Sunnyskyz

Varje dag väntar gatuhunden i Santos på att bussen ska komma som är lastad med mat och kliver på fordonet för att få i sig tillräckligt med mat. En enkel gest och handling, som redan har filmats och publicerats på webben och hyllas av många användare som blivit rörda av den generösa gesten.

Det rörande scenariot spelades in och publicerades på nätet av Diogo Passos, med följande bildtext: "Varje dag i Santos väntar denna hund på busschauffören som ger honom mat. Grattis och må Gud välsigna den gesten. Vem känner till namnet på föraren?

Under tiden har videon nått 13 tusen likes och 60 tusen delningar sedan april 2019, dagen då Passos publicerade den.

Advertisement

Håller du inte med om att den anonyma föraren förtjänar att hyllas för denna extraordinära gest gentemot gatuhunden?

Tags: DjurHundarBerörande
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack