Den här mamman födde två "enorma" tvillingar: "Ibland har jag svårt att tro att de är mina eftersom jag är så liten"

av sofia

06 December 2022

Den här mamman födde två "enorma" tvillingar: "Ibland har jag svårt att tro att de är mina eftersom jag är så liten"
Advertisement

Barn är speciella: vad de än gör, oavsett utseende, kan vi inte förneka att de har en välgörande kraft för dem som bestämmer sig för att skaffa ett, och de fyller verkligen hjärtat med glädje. Om de sedan är mycket annorlunda jämfört med hur vi föreställer oss dem, kan detta göra situationen komisk och mamman till tvillingarna vi vill berätta om nu vet något om den saken.

Dessa två tvillingtjejer har blivit mycket kända på webben för sina fysiska egenskaper: de är mycket större än vanligt. När man ser dem i sin mammas famn är det nästan omöjligt att tro att hon är deras mamma. Låt oss lära känna dem tillsammans.

Advertisement

Camila och Elena är tvillingdöttrar till Alexis LaRue, 22 år gammal, från St. Paul i Minnesota. Dessa små flickor har blivit två riktiga internetstjärnor tack vare sin skönhet och de videor och bilder som lagts upp av deras mamma. Faktum är att den unga kvinnan bestämde sig för att dela några ögonblick av sin dag, men hon hade aldrig förväntat sig en så hög respons från människor.

Många har fastnat för dessa två tjejer och lämnat positiva kommentarer, samt följer dem regelbundet. Det som så klart lockar mest är tvillingarnas storlek. Som mamma Alexis själv berättar, var de normalstora när de föddes och deras vikt, när de kom till världen, var 3 kilo, men när man ser dem i hennes famn, ser de riktigt stora ut.

Advertisement

"Ibland tror folk inte att de är mina - säger Alexis - de säger till mig att det är omöjligt eftersom jag är för liten jämfört med dem". Faktum är att hon, som hon själv förklarar, bara väger 53 kilo och är 1,53 meter lång, vilket får hennes döttrar att se ännu större ut.

Det är inte det första fallet med bebisar som växer snabbt och redan väger ordentligt mycket när de bara är några månader gamla, men det betyder inte att de är onormala, de följer helt enkelt bara en annan kurva.

"Jag började filma mina tjejer nästan för skojs skull - säger mamma Alexis igen - det var något jag gillade att göra på min fritid. Jag förväntade mig aldrig att det skulle bli en så stor grej, inte heller att mina döttrar skulle kunna bli så kända. Jag är glad över att många gillar dem och att vi tillsammans kan få många människor att le varje dag".

Vad tycker du, är de inte underbara?

Advertisement