Den här 6-årig killen har blivit känd för sin intressanta morgonrutin (+VIDEO)

av sofia

20 Juni 2023

Den här 6-årig killen har blivit känd för sin intressanta morgonrutin (+VIDEO)
Advertisement

Våra vanor är de där stunderna i livet där vi kan hitta tillbaka oss själva, ta en andningspaus och "överleva" vardagen. Vanor är en del av vår tillvaro och påverkar många aspekter av den. Vi har dem på jobbet, hemma, i relationer och överallt annars. De är repetitiva och nästan alltid likadana, men de är också livsnödvändiga och vi klarar oss inte utan dem.

Ofta både som barn och som vuxna finns morgonrutiner, men beroende på ålder är dessa totalt olika varandra. Förutom vissa fall som det vi nu vill berätta om. Huvudpersonen i berättelsen är en 6-årig pojke som har hänfört nätet med sin spontanitet och sitt lugn. Låt oss ta en titt på vad det rör sig om.

via alissa360style/Instagram

Advertisement
alissa360style/Instagram

alissa360style/Instagram

Ayaan är en 6-årig pojke som har blivit en riktig webbstjärna tack vare en video upplagd av hans mamma Alissa Holder. Kvinnan är en framgångsrik författare och ville fånga ett av sin sons privata ögonblick och delade det på sociala medier. "Hur Ayaan börjar sin dag" - så lyder bildtexten som startar klippet som visar den lilla killen som sitter vid bordet och bläddrar i en bok och njuter av en varm kopp te med honung.

Han ser ut som att han var en liten vuxen man och älskar att vakna en timme före sina bröder och skapa sig en alldeles egen stund innan dagen börjar. En sak som kanske inte många barn gör och det var därför det fick folk att prata. "Vem är 55-åringen instängd i det här barnet" - kommenterar en användare. Många andra höll med och det var just detta som fick folk att le.

Advertisement

"Ayaan älskar att vara ensam och älskar att njuta av morgonen i fullständigt lugn och avkoppling - kommenterade mamma Alissa - När jag såg den här scenen höll jag på att förbereda lunch för honom och hans lillasyster Alaïa. Jag såg honom smutta på sitt citronte med honung och läsa en ny bok - fortsatte hon - Först skrattade jag för att det verkade som att han poserade, men sedan insåg jag att jag gillade det och att jag var glad över att han hade hittat denna stund av lugn och koncentration innan skolan".

Kvinnan berättade att hennes son är sällskaplig, söt, hjälpsam med sina bröder och intresserad av många saker som sport, musik och mycket mer. Flera personer kommenterade videon och lämnade positiva kommentarer till den lilla killen. Hur kan man trots allt inte göra det? Att se en sådan scen fyller våra hjärtan med ömhet och får oss också att le för trots allt, låt oss inse det, han ser ut som en liten, charmig och elegant 60-åring, håller du inte med?

Advertisement