Hon namnger sin dotter efter en känd tecknad film: "Jag ville att hon skulle ha ett unikt namn"

av sofia

08 Februari 2023

Hon namnger sin dotter efter en känd tecknad film: "Jag ville att hon skulle ha ett unikt namn"
Advertisement

Att välja ett namn till sitt barn är nästan aldrig någon enkel sak. Det finns människor som alltid har vetat vad de ska välja och andra som tvärtom ägnar timmar och timmar åt att diskutera olika alternativ. Om du tillhör den första eller andra gruppen spelar det i slutändan ingen roll, det enda som är säkert är att valet av namn på den kommande lilla flickan eller pojken är helt upp till föräldrarna. Det är därför det inte är något stort problem om familj och vänner inte gillar slutresultatet.

Detta verkar vara exakt vad huvudpersonen i denna berättelse tänkte som tillsammans med sin partner valde ett minst sagt ovanligt namn för sin andra dotter. Låt oss ta reda på vad det är tillsammans.

via Mirror

Advertisement

När du är gravid och kanske inte har något favoritnamn att ge det ofödda barnet, tänker man kanske på en nära släkting eller en känd person. Det finns dock de som lyckas vara ännu mer originella än så, som mamman som är huvudperson i denna berättelse. Indy Clinton, 25 år gammal, från Sydney i Australien, har väckt sensation på webben för valet av namn för hennes kommande dotter.

När hon blev mamma för andra gången hade kvinnan först tänkt på Paloma, när hon såg barnet, men enligt vad hon sedan berättar kunde hon inte låta bli att ändra på det. Så mamman valde namnet Bambi för den lilla flickan. De flesta av oss kommer att minnas det söta och gosiga lilla rådjuret från en av Disneys mest kända filmer, och det förtjusande lilla djuret var var självklart det som inspirerade mamman till att välja detta namn.

Advertisement

Kvinnan och hennes partner har redan en son, 2-åriga Navy, som särskilt älskar det animerade rådjuret och hjälpte föräldrarna att välja namn för sin lillasyster. Det orginella valet har dock inte fått någon god respons bland människor, inte heller bland användare som hört talas om saken och som har kritiserat den hårt, men detta har inte påverkat denna mammas val.

"När jag födde henne var jag övertygad om att Bambi var det mest originella namn någon någonsin använt - sa kvinnan - Unika namn är det nya modet och det hade varit mycket värre att välja ett från 1900-talet. Och sedan bryr jag mig inte om vad folk tycker – fortsatte hon – idag kritiseras allt och jag gav dem bara något att prata om”.

Ett orginellt val eller är det för mycket? Vad tycker du?

Advertisement