Hon ärver 12 miljoner dollar med villkoret att hon måste hitta jobb, men vägrar: "Jag är en fattig miljonär" - TittaPaVideon.se
x
Hon ärver 12 miljoner dollar med villkoret…
Han sätter ögonbindel på sina föräldrar och tar med dem till deras drömhus som en gåva för att tacka dem för alla deras uppoffringar Han reser 6000 km för att möta sitt livs kärlek, men hon dyker inte upp

Hon ärver 12 miljoner dollar med villkoret att hon måste hitta jobb, men vägrar: "Jag är en fattig miljonär"

31 Juli 2022 • Av sofia
31.378
Advertisement

Kan du alltid vara pank samtidigt som du är en rik arvtagare? Tydligen ja, men det hänger inte ihop med att ha spenderat alla pengar från arvet. Clare Brown har rätt till 12 miljoner dollar, en förmögenhet som testamenterats till henne av hennes bortgångne pappa, men kan inte komma åt den eftersom hon vägrar att uppfylla det enda villkoret i hennes pappas testamente: att hitta ett fast jobb. Trots familjens rikedom ville Clares pappa alltid att hans dotter skulle hitta ett jobb och bidra till samhällets utveckling, men kvinnan har alltid vägrat även på grund av sina hälsotillstånd. Det är därför hon kallar sig en "fattig miljonär".


Kvinnan hävdar faktiskt att hon lider av allvarliga koncentrationssvårigheter som hindrar henne från att uppfylla sin pappas villkor: "Jag kan inte rå för det. Ge mig det som rättmätigen är mitt. Jag lider. Snälla, kan ni sluta med att säga: du måste skaffa ett jobb? Det kommer aldrig att hända." Clare Brown bor i Mount Druitt, en av Sydneys västra förorter, med hans fru och dotter, men har ständigt ekonomiska problem trots det saftiga arvet som hennes pappa lämnat efter sig. "Jag förstår varför de här människorna vill att jag ska vara en fungerande samhällsmedlem, men du måste titta på min diagnos och inse att detta inte kommer att hända", säger Clare, "Jag kommer inte att lära mig att köra bil eftersom jag har ADHD ( Attention Deficit Hyperactivity Disorder). Jag har samma uppmärksamhetsnivå som en mygga" avslutade hon. Men hennes familj tror inte på den här diagnosen och säger att allt detta bara verkar vara en gigantisk ursäkt för att inte uppfylla önskningarna från Chris, tjejens pappa.

"Vi skulle vilja att hon hittade ett jobb och bidrog till samhället", sa hennes familj, "Vi orkar inte längre. Vi har inte gjort annat än att älska Clare." Vi vet inte var sanningen ligger, om Clare verkligen har svårigheter som hindrar henne från att arbeta eller om detta bara är en dålig ursäkt för att fortsätta gå på tomgång. Eftersom det faktiskt rör sig om 12 miljoner dollar verkar det dock riktigt konstigt att Clare kunde fejka en sjukdom, som hennes familj hävdade att hon gjort.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack