Efter två års förhållande upptäcker de att de skulle kunna vara systrar

av sofia

04 Mars 2023

Efter två års förhållande upptäcker de att de skulle kunna vara systrar
Advertisement

Varje människa försöker på alla möjliga sätt hitta sin bättre hälft, en partner som fullbordar honom eller henne för att dela livet med. Allas dröm är ju just detta och kärleken är, som vi vet mycket väl, en av de starkaste och vackraste känslorna i världen. När du väl har hittat kärleken är det svårt att släppa taget och allt man vill är att kunna spendera det mesta av sin tid med den man älskar.

Ändå finns det situationer där verkligheten kan vända upp och ner på livet och från att ha levt i en idyllisk situation, kan hela ens värld plötsligt förvandlas till mörker. De två kvinnorna som står i centrum för denna berättelse vet något om den saken och har bestämt sig för att dela en historia där de båda är huvudpersoner och hur livet har försatt dem i en mycket obekväm situation.

via La Vanguardia

Advertisement
mercedesandcarleyfanpage/Instagram

mercedesandcarleyfanpage/Instagram

Carley och Mercedes är två unga kvinnor som har fått en hel del uppmärksamhet på nätet när de pratar om den chockerande upptäckten. Efter att ha varit tillsammans under två år i ett förhållande som blomstrade, fick tjejerna, av en ren slump, veta att deras respektive mammor hade dejtat samma man ett tag. Detta kan verka ofarligt, förutom att de två förmodligen kan vara systrar.

"Ska vi ta ett DNA-test?" – frågade de i klippet som lades ut på Internet.

På mycket kort tid blev historien känd och samlade på sig ett stort antal visningar och minst lika många kommentarer. Flera personer blev mållösa vid avslöjandet och påpekade likheten mellan de två kvinnorna. "Utan att ens veta historien trodde jag direkt att ni var systrar" - skriver en användare. Tvivlet, när testet väl har gjorts, skulle ändå kvarstå: göra slut eller fortsätta förhållandet och låtsas som att ingenting hade hänt?

Advertisement
mercedesandcarleyfanpage/Instagram

mercedesandcarleyfanpage/Instagram

Om Carley och Mercedes skulle följa enbart sina hjärtan, skulle de definitivt besluta sig för att fortsätta vara tillsammans, men skulle det vara korrekt eller skulle det vara incest? Många användare har sagt att de borde göra slut och gå skilda vägar, samtidigt som många dock har hävdat att de borde fortsätta vara tillsammans.

Ändå kvarstår många tvivel och frågorna i huvudet på dessa två kvinnor är många. Vad säger du? Tycker du att det vore bättre att göra slut eller är det okej att fortsätta vara tillsammans?

Advertisement