En 50-årig kvinna surfar på internet och hittar hennes livs kärlek: han är 28 år yngre än henne

Hanna Birgitta Nilsson

27 Januari 2021

En 50-årig kvinna surfar på internet och hittar hennes livs kärlek: han är 28 år yngre än henne
Advertisement

Kärlek är en känsla som inte har någon ålder. Hur många gånger har vi läst berättelser om par med en mycket stor åldersskillnad men som vi i slutändan kanske dömt utan att veta vilka starka känslor dessa människor kände? Verkligheten är att vi borde leva våra liv med en större mental öppenhet och inte bli förblindade av fördomar. Att ha ett förhållande med en partner i liknande ålder har sina fördelar, men åldersskillnad är inte alls en dålig sak!

via Mirror UK

Advertisement

Hotspot Media

Sharon Hawkins är en 50-årig kvinna från North Carolina, USA; i sitt liv har hon haft ett 16-årigt äktenskap med en partner i sin egen ålder, barn och senare barnbarn; kort sagt, vid hennes (medelålder) har Sharon redan blivit mormor. Trots detta har kvinnan beslutat att skilja sig från sin före detta man och att starta om på ny kula. Av den anledningen började Sharon använda Tinde, men de flesta användare letade inte efter mogna kvinnor i hennes ålder för att dejta; av den anledningen bestämde hon sig för att "bredda" sitt forskningsområde till killar från 19 år och äldre!

Hotspot Media

Genom att göra detta hade Sharon turen att få kontakt med Perry, en 22-årig marin som hon blivit galet kär i. Även om Sharon hade varnat killen för att hon redan var mormor men han brydde sig inte. Han var alltför fascinerad av henne, så mycket att han organiserade en träff hemma hos henne med hennes familj. Men det fanns ett till synes ett pinsamt problem: inte bara åldersskillnaden mellan de två utan Perry är ett år yngre än Sharons äldsta dotter!

Men trots allt insåg paret över tid att de inte kunde leva utan varandra: "Alla mina vänner kallade mig puma, det var roligt. Det är sant att åldersskillnaden mellan mig och Perry uppenbarligen var ett problem, men det var inte bara problem. Han var också romantisk och överraskade mig med heta oljemassage och fyllde hela tiden huset med röda rosenblad. Han fick mig att känna mig så speciell! "

Advertisement

Hotspot Media

Med tiden gick allt lättare än kvinnan förväntade sig. När hon kom till svärföräldrarna välkomnade pojkens mor henne med öppna armar och tackade henne för att hon gjorde hennes son så lycklig. Kort sagt, i fall åldersskillnaden är så stor som denna är det viktigt att få stöd från bådas familjer!
 
 
 
 
 
 
 

Hotspot Media

Sharon och Perry är ett fantastiskt par, de är sammansvedsade och bryr sig inte om åldersskillnaden som de en gång gjorde. De trivs så bra tillsammans att de seriöst överväger att gifta sig!

Vi önskar er en ljus framtid, Sharon och Perry!

Advertisement