Hon riskerar att missa sin dotters bröllop på grund av en trafikstockning så hon ringer polisen för att be om hjälp

av sofia

19 December 2023

Hon riskerar att missa sin dotters bröllop på grund av en trafikstockning så hon ringer polisen för att be om hjälp
Advertisement

Den enda som har tillstånd att komma sent på bröllopsdagen är bruden, detta råder det ingen tvekan om. Brudgum, vittnen, gäster, släktingar måste alla komma i tid och vänta på att hon ska komma och göra sin underbara entré i en vit klänning. Synd bara att livet har en tendens att alltid överraska oss och att oväntade händelser alltid vilar runt hörnet.

Brudens mamma som är huvudpersonen i den här historien vet något om den saken, och hon riskerade verkligen att inte hinna vara närvarande på sin dotters viktigaste dag. Låt oss kika på varför och hur situationen löstes.

En dag som höll på att ta en mycket negativ vändning

En dag som höll på att ta en mycket negativ vändning

Safia Osman/Flickr

En av de viktigaste personerna för den som ska gifta sig, den du vill ha vid din sida och som inte kan missa bröllopsdagen, är förmodligen din mamma. Kvinnan som förde dig till världen och som man nästan måste ha bredvid sig ​​i det där mycket speciella ögonblicket. Men oförutsedda händelser kan hända vem som helst och det är inte säkert att hon kommer att kunna delta i det stora evenemanget.

Det var precis vad som höll på att hända med mamman till en brud, som på väg till bröllopslokalen hamnade i en lång kö längs vägen. En krock mellan två bilar hade bokstavligen fått trafiken att stanna, skapat köer och vägavstängningar. Kvinnan befanns sig mitt i trafikstockningen och var desperat eftersom hon inte visste hur hon skulle nå sin dotter och vara vid hennes sida i ett avgörande ögonblick för henne.

Vad skulle hon göra för att inte missa evenemanget?

Advertisement

Polisens ingrepp

Polisens ingrepp

Rawpixel

Händelsen som ägde rum i staden Wörth i Tyskland, höll på att förstöra en mycket viktig dag, tills brudens mamma fick en idé. Desperat över vad som hände ringde kvinnan polisen och förklarade situationen och hennes brådska för att nå sin dotter och risken att inte hinna på grund av trafikstockningen. Svaret från polisen var omedelbart och, låt oss inse det, ganska oväntat.

Kvinnan möttes upp av en bil och "eskorterades" ut ur kön så att hon lätt kunde slinka igenom de stillastående bilarna och nå sin dotter i tid till ceremonin. Uppenbarligen fick även andra personer som hade särskilda behov samma behandling och situationen som orsakats av olyckan löstes så snabbt som möjligt för att undvika att människor blev stillastående.

En mycket enkel gest

En mycket enkel gest

Matt Stratton/Flickr - Not the actual photo

Det var på detta sätt som en vacker och altruistisk gest från någon som förstod situationen och ville hjälpa till gjorde att en mamma fick chansen att vara bredvid sin dotter på den viktigaste dagen i hennes liv.

Ibland krävs det väldigt lite för att göra andra människor glada, i det här fallet förändrades en kvinnas dag till det bättre bara genom att hon lyckades ta sig ur trafiken.

Advertisement