Han friar till sin flickvän med en underbar ring: "Hon frågade mig var den riktiga ringen var"

av sofia

31 Maj 2024

Advertisement

Vi vet att när det är dags att fria till din flickvän kan du inte undvika att ge henne en vacker ring. Det är en ring som föregår vigselringen och symboliserar all den kärlek som man känner till sin partner. Vanligtvis är det en klassisk solitär, en diamant lika unik som känslorna för din käresta är unika, men det betyder inte att andra lösningar inte är minst lika passande för stunden.

I berättelsen vi ska berätta för dig idag uppskattades dock inte pojkvännens val alls av den blivande bruden. Hon förväntade sig något helt annat, men varför? Låt oss ta reda på det tillsammans!

Advertisement

Äntligen kom frieriet...

Daniel Moises Magulado/Pexels

Historien delades av en 31-årig man på Reddit. Han beskrev det ögonblick då han friade, flickvännens reaktion och varför han inte kände att det var okej.

"Jag har varit förlovad med denna kvinna i tre år," började han, "hon är en underbar person, och jag älskar henne djupt, så jag friade. Jag köpte en diamantring som hon hade beundrat flera gånger, men när jag friade, tittade hon på mig och frågade var den 'riktiga' ringen var, den som tillhörde min mamma."

Det var en reaktion och en förfrågan som chockade mannen. Vilken ring syftade hon på?

Advertisement

Var var den riktiga förlovningsringen?

Larry Cross/Pexels

Mannen berättade att hans mamma hade avlidit innan han träffade sin nuvarande flickvän, och att kvinnans aska hade omvandlats till en diamant som sattes på vigselringen som hade tillhört henne och som hade förlorat sin ursprungliga sten. Det var ett föremål som sonen värderade högt och var väldigt fäst vid.

"Den ringen har inget värde, men för mig betyder den allt," sa han åter i inlägget. "Jag insåg att hon var övertygad om att jag skulle ha friat med den. Hon trodde att om jag gav henne det hon ville ha, skulle det visa att jag brydde mig mer och innebära att ge henne all min kärlek. Hon sa att hon inte kommer att acceptera mitt frieri om jag inte gör det med den ringen," fortsatte han. "Jag har ingen lust att göra det, men mina vänner säger att om hon betyder allt för mig, och en gest som denna är så viktig, borde det inte vara något problem att ge henne den."

Hur löser man detta dilemma?

En situation som inte på något sätt är lätt att hantera...

Förlovningsringen är ett mycket viktigt föremål och det är viktigt att den är vald med omsorg och kärlek, men i det här fallet representerade den mycket mer och hade en stor betydelse för den unge mannen. Detta är anledningen till att Reddit-användarna ansåg att hans reaktion var normal. Han hade trots allt inte begränsat sig till att köpa den första ringen han såg i ett slumpmässigt skyltfönster, utan hade gått på jakt efter en som hans flickvän hade tittat på flera gånger, som hon hade gillat och velat ha. Detta räckte dock inte för henne och hon hävdade att mannen borde ha gett henne något ännu större som kärleksbevis.

Men man kan ju bara föreställa sig att det att skiljas från ett föremål som är så viktigt och kopplat till mamman som han inte längre hade vid sin sida, kan vara väldigt komplicerat. Han skulle kunna överväga detta visserligen, men hur kan man kritisera hans val, vilket det än blir?

Vad tycker du och vad skulle du göra i hans ställe?

Source:

Reddit

Advertisement