Tvillingsystrar gifter sig med tvillingbröder: Barnen är "syskon" och inte bara kusiner

av sofia

01 Juni 2024

Två par och deras barn
Advertisement

Att möta sin själsfrände är en dröm för många. De flesta vill väldigt gärna hitta den rätta personen att dela livets ögonblick med, att resa tillsammans med och kanske till och med starta en familj och skaffa barn. Detta är en verklighet för många, men även inom denna "normalitet" kan det finnas något mycket speciellt och ibland nästan otroligt.

Det finns tillfällen då ett tvillingpar förälskar sig i ett annat tvillingpar. Omöjligt? Inte alls, och de individer vi nu kommer att berätta om är ett tydligt bevis på det.

Advertisement

Två tvillingsystrar med ett gemensamt öde...

Kerissa och Vanessa

@kerissadarpino/Instagram

Kerissa och Vanessa Sealby är två vackra tvillingsystrar som mot alla odds träffade, blev förälskade i och gifte sig med tvillingbröderna Jacob och Lucas. Det är en otrolig situation som inte kan förnekas och den är verkligen spektakulär på grund av sin unika natur.

Att ha en tvilling är inte ovanligt i sig, men det är inte alla som kan acceptera det. Att veta att du har en identisk person vid din sida varje dag, som många kan förväxla dig med, kan vara komplicerat när det gäller din identitet. Huvudpersonerna i denna berättelse, de två tvillingarna, upplevde just denna känsla under uppväxten. Att se sig själva i den andra, att veta att de inte är unika i världen, men att de på något sätt har en dubbelgångare, skapade motstridiga känslor hos dem. Båda uttryckte en önskan om att vara olika, men genetiken hade sin gång och det var omöjligt att ändra på det.

På grund av denna önskan att skilja sig från varandra, hade de två unga kvinnorna under sin uppväxt olika smak, även när det gällde pojkvänner. De skulle därför aldrig ha kunnat föreställa sig att ödet hade planerat två bröllop med män som också var tvillingar.

Advertisement

Dubbla tvillingar och två små syskon/kusiner

Två par och deras respektive barn

@kerissadarpino/Instagram

Trots en tveksamhet inledningsvis accepterade Vanessa och Kerissa idén om att dejta tvillingbröder. De insåg oväntat att de var perfekta för varandra. Deras dubbelrelation utvecklades och blev alltmer seriös, vilket ledde till äktenskap och barn för båda paren. Denna lycka var särskilt kopplad till deras gemensamma natur som tvillingar. Dock är det inte det enda unika med sådana relationer.

Det sägs ofta att barn till tvillingpar är mer än bara kusiner, de är nästan som syskon. Detta beror på att tvillingar delar DNA och har mycket lika biologiska egenskaper. I fall som detta leder det till att barnen har mycket liknande DNA, vilket gör dem nästan till syskon genetiskt sett.

För barnens mammor och pappor är relationen mellan barnen nästan som ett band mellan syskon, och varje förälder är inte bara en farbror/morbror eller faster/moster utan också en förälder till båda barnen. Det är en mycket speciell situation som uppstod av en slump men som har skänkt båda paren stor glädje och gjort dem unika.

Advertisement