Brudgummens mamma får stark kritik efter att ha kommit till bröllopet klädd i helvitt

av sofia

03 Juni 2024

Brudgummens mamma får kritik för att ha haft på sig en vit klänning
Advertisement

Att gifta sig innebär att avge en ed om evig kärlek, men bortom den romantiska aspekten finns det många organisatoriska detaljer som måste hanteras.

Det kan vara en tung börda både ekonomiskt och stressmässigt. Lyckligtvis är de mest pålitliga släktingarna och vännerna ofta villiga att hjälpa till och erbjuda sitt stöd inför den lyckliga händelsen. Dock kan vissa ingripanden från nära och kära ibland vara olämpliga och leda till konflikter.

Advertisement

En konflikt som föddes på grund av en felaktig färg på klänningen

Freepik

När man är inbjuden till ett bröllop finns det vissa regler som bör följas noggrant. En av de viktigaste är att inte överskugga bruden: det är hennes speciella dag och hennes önskemål bör prioriteras.

I denna berättelse verkar det som om en kvinna - brudgummens mamma - inte insåg det stora misstag hon gjorde. Kvinnan anlände nämligen till bröllopet klädd helt i vitt, men det slutar inte där... hennes klänning var nämligen nästan identisk med en traditionell bröllopsklänning.

Kvinnan bar även en slöja och hennes klänning hade en starkare vit nyans än brudens, som hade valt en krämfärgad klänning. Folk på nätet blev chockade över brudgummens mammas djärvhet och tvekade inte att kommentera hennes bisarra handling.

Advertisement

Kommentarerna från användarna på nätet

Freepik

"Hela klänningen, slöjan, korsetten: allt är definitivt för mycket för ett bröllop. Om jag hade varit bruden skulle jag ha accepterat den, bara den inte var vit! Hur kunde hon ens tänka tanken att bära en sådan klänning!" skrev en kvinna. "Jag är nästan säker på att en sådan klädkod inte har godkänts av bruden: ingen skulle någonsin tillåta det," skrev en annan.

Det specificerades inte av berättelsens huvudperson huruvida den kritiserade kvinnan hade fått tillåtelse att bära en sådan klänning eller inte.

Det är allmänt känt och anses vara god sed att inte klä sig i något som drar till sig för mycket uppmärksamhet eller i vitt för att inte stjäla uppmärksamheten från bruden.

En användare kommenterade historien och skrev: "Den kvinnan borde aldrig ha fått tillåtelse att komma till fototillfället med sin iögonfallande klänning, någon borde ha spilt vin på henne för att lära henne en läxa." Vad tycker du om denna historia?

Advertisement