Hon upptäcker att hennes man har en relation med hennes mamma sedan flera år tillbaka, men det är inte det mest allvarliga

av sofia

27 Maj 2023

Hon upptäcker att hennes man har en relation med hennes mamma sedan flera år tillbaka, men det är inte det mest allvarliga
Advertisement

Att hantera relationer, oavsett vem det rör sig om, är nästan som ett jobb. Alla har sin egen personlighet, sitt temperament, sina idéer och att få allt att fungera smidigt kan visa sig vara mycket komplicerat. Sedan finns det relationer som vi nästan tar för givna, människor vi litar blint på och som vi är säkra på att de aldrig skulle förråda oss.

Detta är exakt vad huvudpersonen i den här berättelsen trodde, synd bara att hon var tvungen att ändra sig och att hennes värld vändes helt upp och ner efter att ha gjort en oroande upptäckt. Låt oss berätta närmare.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Historien berättades i ett långt inlägg på Reddit. Kvinnan i fråga ville berätta om en händelse som bokstavligen vände upp och ner på hennes liv och som inte bara handlade om hennes mamma och man.

"Jag har känt min man och vi har varit tillsammans sedan vi var 15 - börjar författaren till inlägget - jag blev gravid med mitt första barn när jag bara var 17 och strax efter, så fort vi blev vuxna, bestämde vi oss för att gifta oss. Vi flyttade in hos mina föräldrar. De hade ett väldigt stort hus som de ärvt av mina farföräldrar så det fanns gott om plats".

Hittills var allt normalt: förhållandet mellan de två makarna har alltid gått bra, enligt historien som vår huvudperson berättar fick de två andra barn och när hon berättade allt detta var hon i sjunde månaden av sin fjärde graviditet. Synd bara att kvinnan, när hon kom hem tidigt från en resa med sina vänner, upptäckte något chockerande.

Advertisement
alex de carvalho/Flickr - Not the actual photo

alex de carvalho/Flickr - Not the actual photo

"Jag kom hem en dag tidigare än planerat och när jag gick in i sovrummet hittade jag min man och min mamma i en konstig situation - skriver hon - Min mamma sa omedelbart åt mig att gå ut ur "deras" rum och det gjorde jag. Jag visste att min vuxna dotter var i huset och jag ville inte att hon skulle höra det, men det var för sent och hon hade också fått reda på det."

En dramatisk situation som vänt upp och ner på hela familjen. Författaren till inlägget sa att hon hade en tuff konfrontation med sin man och att han erkände för henne att han hade varit otrogen i 22 år. Medan de skulle gifta sig förförde hans svärmor honom tydligen och gjorde honom till sin älskare. Kvinnan spred genast historien och informerade sina bröder, sin pappa, släktingar och även kyrkan där hennes mamma arbetade.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

"Jag tror att jag har förstört deras liv sedan jag fick reda på allt, precis som de har förstört det för mig - förklarade hon sedan - Inte bara var min mamma med min man i 22 år, utan de hade också två barn (mina bröder) Men det som gör mig mest ont är att veta att om jag inte hade upptäckt dem av en slump, skulle otroheten ha pågått länge och min man skulle ha fortsatt vara med mig och med min mamma. Jag ville att alla skulle veta, så de båda förlorade sitt hem, sin familj och min mamma till och med sitt jobb”.

En förödande och otrolig situation som ledde till att kvinnan separerade från sin man och att hennes föräldrar hamnade i terapi för att hantera detta drama. En absurd historia som många användare har reagerat kraftigt på och som har definierats som en av de mest tragiska historierna om otrohet som någonsin hörts tidigare.

Har du någonsin hört en sådan här historia?

Source:

 

 
Advertisement