En svärmor avbryter ett bröllop på grund av något som hennes svärdotter har sagt (+VIDEO)

av sofia

31 Maj 2023

En svärmor avbryter ett bröllop på grund av något som hennes svärdotter har sagt (+VIDEO)
Advertisement

Bröllop betyder kärlek, lugn, glädje, familj och förening. Det döljer många positiva betydelser och allt det vackra som man förväntar sig i livet från det ögonblicket och framåt. Men är det verkligen sant att allt alltid går så bra som man kanske hade tänkt sig och att det inte finns några spänningar i luften före, under och efter bröllopet? Tyvärr kan vi inte svara ja på denna fråga eftersom det är just händelser som dessa som skapar obalans. Inte bara inom paret, utan också och framför allt med släkt och vänner.

Ska vi till exempel prata om förhållandet mellan svärmor och svärdotter? En problematik som existerar sedan urminnes tider, i de flesta familjer och som under årens lopp nästan aldrig hittar en lösning. Ofta är det just denna relation som påverkar balansen i ett par, vilket också är vad som hände i den här historien.

via Daily Record

Advertisement
Tri da Villain/Twitter

Tri da Villain/Twitter

I det här fallet kom problemen mellan svärdotter och svärmor till ytan vid den värsta tidpunkten av alla: under bröllopsceremonin. Medan hon och han lovade varandra evig kärlek genom att utbyta ömsesidiga löften, kunde brudgummens mamma inte hålla tillbaka kommentarerna och situationen urartade.

Bilderna och videon visar brudparet vända mot varandra med kärlek i blicken båda två. Kvinnan avslutar sitt tal med orden "Jag älskar dig och för detta accepterar jag alla dina brister", men innan hon viker ihop lappen som hon just läst och lägger undan den, hörs en bakgrundsröst kommentera.

Advertisement
Rawpixel - Not the actual photo

Rawpixel - Not the actual photo

Mumlen kom från brudgummens mamma som bara inte kunde hålla tillbaka sin besvikelse över vad hennes svärdotter just sagt. "Min son har inga brister" - kommenterade kvinnan. Vilket uppenbarligen inte gick att komma överens om eftersom, som bruden själv påpekade, alla har brister och det vackra är just att kunna acceptera och älska dem.

Efter att ha försökt ge en förklaring och inför svärmors insisterande tappade bruden sitt tålamod, gick fram till henne och sa åt henne att gå bort från deras bröllop, men brudgummens mamma svarade trotsigt att hon aldrig någonsin skulle lämna bröllopet. Andra gäster tog också vår huvudpersons parti och försökte tysta ner hennes svärmor, tyvärr utan att lyckas. Tvärtom, den som förblev för tyst och nästan orörlig var brudgummen.

Huruvida han var överens med sin mamma om att han inte hade några brister eller inte kan vi inte veta, men vi tror att vi kan förstå hur mycket frustration bruden kände i det ögonblicket och hur jobbig den här händelsen måste ha varit för alla inblandade.

Har du också varit med om liknande situationer eller har du någonsin träffat en svärmor som, låt oss säga, var lite påträngande?

Advertisement