Brudparet väljer att klä sig i ljuslila på bröllopet och hans familj retar honom för detta

av sofia

18 Februari 2024

Brudparet väljer att klä sig i ljuslila på bröllopet och hans familj retar honom för detta
Advertisement

Ett bröllop är ett unikt firande där två personer lovar varandra evig kärlek och familjerna såväl som vänner till paret önskar dem all lycka och välgång. Det är därför inte förvånande att antalet gäster ofta är väldigt högt. Att involvera alla de som står oss nära och som känner likadant för oss kan innebära att man bjuder flera dussintals personer.

Inte i det här fallet. I historien vi ska berätta för dig idag, gifte sig ett par som ville ha denna stund helt för sig själva, det vill säga bara de två. Kort efter att ha förmedlat denna nyhet till omvärlden bröt en mycket stor diskussion ut i familjen.

Brudgummen blir utskrattad av sin familj

Brudgummen blir utskrattad av sin familj

Gusti Mega/Pexels

Det var den nygifte mannen själv som berättade sin historia och han valde att göra det genom att dela alla detaljer om händelsen på ett välkänt forum.

"Allt hände inte ens 10 minuter efter det att jag lagt upp några bilder från bröllopet på sociala medier...", började den 27-årige mannen berätta. Han hade nyligen gift sig med sin drömkvinna som var en vacker 25-årig kvinna. Utöver detta är det viktigt att förtydliga varför det inte fanns några gäster på deras bröllop, det var nämligen så att ingen av dem någonsin har kommit särskilt bra överens med sina respektive familjer, så de föredrog att inte involvera dem i deras speciella dag.

Under hela evenemanget fanns bara brudparet, fotografen och vigselförättaren. På denna speciella dag hade 25-åringen valt en vacker lila och rosa klänning och hennes pojkvän hade valt att klä sig i samma färg som hon. Det här föll definitivt inte hans familj i smaken så de ringde honom rasande för att uttrycka sitt ogillande.

Advertisement

Åsikterna från användarna på Reddit

Åsikterna från användarna på Reddit

"Har du blivit galen eller nåt?! Vilken typ av man bär rosa på sitt bröllop?", hade hans pappa sagt till honom i telefonen. 27-åringen ville inte ens svara och avslutade genast samtalet med att lägga på. Men detta var bara början...

Under de följande dagarna hade en hel drös av meddelanden bombarderat mannens mobiltelefon och alla gjorde narr av honom, beskrev honom som omanlig och förolämpade honom med många minst sagt oeleganta kommentarer. "Du är familjens skam. Hur kom du ens på tanken att klä dig så där?" fortsatte hans familjemedlemmar att skriva.

"Det stör mig inte ens så mycket att få höra de orden, jag slås snarare av att de tycker att det är okej att kontakta mig bara för att förolämpa mig. De visar ingen hänsyn till att detta faktiskt skulle kunna såra mig", skriver killen . Slutligen tillade han att han absolut inte behöver bevisa sin virilitet för någon (framförallt inte efter att ha gift sig med en så vacker tjej). Många av de som läste hans inlägg lämnade även en kommentar med sin åsikt i frågan.

"Har det att gifta sig blivit omanligt?! Intressant...", skrev någon, "Enligt min mening är det tydligt att de använder allt det här som en ursäkt för att avreagera sig eftersom du inte bjöd dem på bröllopet och nu beter de sig som mobbare. Försök att inte låta detta påverka dig”, skrev en annan, ”Just nu svarar jag dig i en rosa t-shirt och jag är gift med barn, behöver jag säga något mer?”, skrev ännu en man skämtsamt. Vad tycker du om det här?

Advertisement