Efter bröllopet lämnar de kaos efter sig: en Reddit-användare dokumenterar händelsen med några bilder

av sofia

25 April 2024

En bröllopsceremoni "förorenar" en naturpark
Advertisement

Att gifta sig är en mycket speciell händelse, ett upplopp av starka känslor och säkerligen en rad oförglömliga lyckliga stunder. Från bävan inför den ödesdigra dagen, den noggranna planeringen av ceremonin och firandet, är den magiska bröllopsdagen en stund av ren glädje och nöje.

När föreningen väl har ägt rum, när känslan av oro och nervositet är över, återstår bara själva firandet. Vissa är verkligen av enorma proportioner och kan fortsätta i flera dagar. Ingen pratar dock någonsin om vad som måste göras när "ridån faller", eller snarare det skick platsen är i i slutet av evenemanget...

via Reddit

Advertisement

Paret firar sitt bröllop, men glömmer en mycket viktig detalj...

Ett par firar sitt bröllop i en park, men struntar i att de förorenar miljön

Soy_Un_Perdedor-/Reddit

Det kan verka som ett litet problem, men det är det inte: bröllop har ofta hundratals gäster, och därför är det nödvändigt att tillhandahålla mat och dryck av en viss kvalitet för deras välbefinnande och för glädjen att inkludera dem i en speciell dag som man vill ska vara perfekt i minsta lilla detalj.

Vanligtvis inkluderar en del av kostnaden för att hyra en lokal även en fullständig städning av platsen, men vad händer om man väljer att gifta sig på ett "mer spartanskt" sätt, kanske i en vacker park omgiven av natur?

Om ingen städtjänst har anlitats, blir det bröllopsgästernas ansvar att städa ordentligt. Om inte kan detta få obehagliga konsekvenser, som det par som är huvudpersoner i denna historia.

Advertisement

Vem ska städa upp efter dem?

Följderna av parets firande

Soy_Un_Perdedor-/Reddit

Nej, de blev inte påkomna av parkvakterna eller polisen. Deras firande – som i sig var mycket vackert – har dock lämnat spår efter sig, men inte av det positiva slaget. Paret och deras gäster hade en fest där de nygifta, som tydligt syns på bilderna, blev överraskade med en skur av kronblad.

Det är en rörande bild som går rakt in i hjärtat om det inte vore för en liten detalj: kronbladen är av papper. Tusentals små pappersbitar, perfekt utskurna i rosa hjärtform. Det skulle inte vara något problem med det heller, om det inte vore så att parken, med sin grönska och den vackra floden som flyter genom den, nu är förorenad eftersom ingen städade upp efter festen.

Det är oklart om det använda pappret var biologiskt nedbrytbart, och om det inte var det, tar det ungefär två månader för det att brytas ner. Bland kronbladen syns tydligt små genomskinliga plastbitar (mer konfetti). Här är några kommentarer från användare som sett bilderna:

"Varför använde de inte riktiga kronblad i konfettikanonen? Det hade varit så mycket bättre", skrev en person, "Det finns också lite plast där som kan hålla i sig väldigt länge..." påpekade en annan, "Även om det var biologiskt nedbrytbar konfetti, skulle det fortfarande vara skräp," sade en tredje. Vad anser du?

Source:

Reddit

Advertisement