Han gifter sig med en kvinna med Downs syndrom och de vill ha barn ihop, men många kritiserar dem

av sofia

05 Juli 2023

Han gifter sig med en kvinna med Downs syndrom och de vill ha barn ihop, men många kritiserar dem
Advertisement

Det kan tyckas självklart, men när du hittar din själsfrände är det möjligt att övervinna vilket hinder som helst, eftersom kärlek - äkta kärlek - är gränslös, varken etniska, religiösa eller andra begränsningar på grund av tillstånd som Downs syndrom, autism eller Asperger kan hindra den. Det är en universell kraft som förenar människor trots alla olikheter.

Kärlekshistorien mellan Riley Emlen, en man med en passion för pasta som spelar sex instrument och har Aspergers syndrom, och Charlotte "Charlie" Fien, med Downs syndrom och autism, är ett slående exempel och det här är deras otroliga historia.

via Amomama

Advertisement

Hello followers. For years we had been waiting for our big day to arrive and finally it has come. On 30 July 2022,...

Pubblicato da Charlotte & Riley Forever su Lunedì 1 agosto 2022

De har varit gifta sedan den 30:e juli 2022, men deras relation föddes på ett oväntat och okonventionellt sätt. Riley blev kär i Charlotte efter att ha sett en video som berörde honom djupt.

När han bläddrade igenom sitt Facebook-flöde, snubblade han över en video som visade en härlig tjej hålla ett inspirerande tal om att förespråka rättigheter för personer med funktionsnedsättning. Han uppfattade omedelbart hennes skönhet och bestämde sig för att dela videon på sin profil. Fast det dröjde ett tag innan han började kommunicera direkt med Charlotte

Riley erkände att hon under lång tid undrade om hon någonsin skulle hitta en själsfrände och om hon skulle få en chans att skaffa barn. Allt detta förändrades dock när hon träffade Riley. Efter en videochatt träffades de äntligen personligen och tillbringade en oförglömlig vecka tillsammans. Efter den första veckan bestämde sig Riley för att flyga till England för att tillbringa ytterligare en vecka med Carlotte. Under den sista dagen tog han mod till sig och friade till henne på en pub vid namn Drummond i Guilford.

Advertisement

Six months married and still going strong! All the following are photos from our honeymoon. A little late to talk about...

Pubblicato da Charlotte & Riley Forever su Lunedì 30 gennaio 2023

Idag är de oskiljaktiga och planerar redan att skaffa barn inom en snar framtid. Men de förväntade sig inte att möta offentligt motstånd angående deras önskan att bilda familj.

I ett Facebook-inlägg som uppdaterade deras följare om deras förhållande efter bröllopet föregående år, delade Riley följande ord: "Det är viktigt att människor med olika förmågor har möjlighet att bli föräldrar. Vi tror starkt på detta. Vissa tvivlar på att personer med Asperger Syndrom, autism eller Downs kan uppfostra barn. Men som stödlärare ägnar jag nästan 30 timmar i veckan under terminstid åt att praktiskt ta hand om ett barn... och Charlotte har också erfarenhet av detta." .

Riley och Charlottes kärlek fortsätter att blomstra och tillsammans bevisar de för alla som tvivlar på deras förmågor att de är mer än kapabla att uppnå alla mål de satt upp för sig själva.

Advertisement