Hon är 24 år och han är 85: "Vi har gift oss och nu vill vi ha barn"

av sofia

09 Februari 2023

Hon är 24 år och han är 85: "Vi har gift oss och nu vill vi ha barn"
Advertisement

När blir man kär i någon? När den kvinnan eller mannen får oss att må bra, lyssnar på oss, förstår oss, får oss att le, ger oss kärlek och allt det vi behöver. Och i detta idylliska scenario av känslor som blommar ut och är avsedda att vara över tid, hur viktig är den personliga aspekten och åldersskillnaden mellan två personer? Det finns de som anser att för många års ålderskillnad mellan de två partnerna inte är fördelaktigt för relationen, medan det finns de som hävdar raka motsatsen.

Det finns många exempel i världen som bekräftar hur ålder bara är biografisk information och inte påverkar relationer, och historien vi ska berätta är en av dem. I det här fallet är åren som skiljer man och hustru mer än 60, men det verkar inte vara ett problem alls.

via New York Post

Advertisement
mnigeria98/Tik Tok

mnigeria98/Tik Tok

Miracle Pogue, från Starkville, Mississippi, och Charles Pogue är ett lyckligt gift par som har blivit kända för allmänheten på nätet för en mycket viktig egenskap i deras förhållande: den enorma åldersskillnaden. Faktum är att kvinnan är 24 år, medan hennes nya man är 85. En generationsklyfta som inte har representerat och inte i nuläget representerar ett hinder för deras kärlek.

”Vi träffades när jag jobbade i en tvättstuga – sa kvinnan – Charles var kund, vi sågs ofta och vi började prata, sedan en dag kom han in och lämnade en lapp till mig med sitt nummer och därifrån blev vårt förhållande. mer och mer intensiv – fortsatte hon – jag upptäckte hans ålder av en slump, jag var övertygad om att han var mellan 60 och 70, sedan berättade han att han var född 1937”.

Advertisement
mnigeria98/Tik Tok

mnigeria98/Tik Tok

Tamika Phillips, kvinnans mamma, och Joe Brown, hennes farfar, var omedelbart glada över förhållandet mellan Miracle och mannen, den som istället hade och uttryckte mest tvivel om saken var den unga kvinnans pappa, Kareem Phillips. Han var inte alls nöjd med sin dotters val att gifta sig med en man som var 61 år äldre än henne, men var tungen att acceptera saken ändå.

"Han ville inte veta av Charles, men om han inte hade följt med mig till altaret skulle han ha förlorat mig - säger 24-åringen - Sedan pratade han med oss, han träffade honom och han gillade genast honom. Att gifta sig med honom var det bästa jag har gjort i mitt liv och jag kommer aldrig att ångra det jag gjorde. Jag har alltid drömt om en familj och vi vill ha två barn".

mnigeria98/Tik Tok

mnigeria98/Tik Tok

Valet som detta kärlekspar gjorde väckte sensation och gav upphov till stark kritik. Många förstår inte hur en ung kvinna kan känna en så stark kärlek till en man som är äldre än hennes egen farfar. Saken verkar dock inte intressera Miracle och hennes man, tvärtom skulle den nästan kunna stärka deras kärlek.

Är du överens med om deras val, eller tror du att en så stor åldersskillnad är ett hinder inte bara för kärleken, utan också för att bilda familj?

Advertisement