Detta brudpar gör ett ganska originellt val när det gäller klädkoden för sina bröllopsvittnen och bilderna är otroligt snygga

av sofia

07 Mars 2024

Detta brudpar gör ett ganska originellt val när det gäller klädkoden för sina bröllopsvittnen och bilderna är otroligt snygga
Advertisement

Marskalk och brudtärna är bland de viktigaste rollerna på bröllopsdagen. Makarna brukar välja dem bland sina närmaste vänner eller släktingar som de har en nära relation med och vill att de ska vittna om deras starka känslor för deras partner. Kort sagt, är det inte en roll som bör underskattas och även under ceremonin har dessa personer en hedersplats då de alltid är placerade bredvid dagens två huvudpersoner.

Det vackra med detta, förutom rollen som spelas, är också sättet de klär sig på. Vi ser ofta stilfulla bilder där flera personer bär samma outfit och är "tvillingar" för en dag. Män och kvinnor som står uppklädda bredvid kärleksparet och det är just en av dessa bilder som har blivit mycket populär på webben. Låt oss ta reda på varför.

Brudparets originella val...

Brudparets originella val...

@theweddingbliss/Instagram

När två personer gifter sig är det vanligt att de väljer tärnor och vittnen och att de förstnämnda alltid håller sig bredvid bruden och de senare bredvid brudgummen. Det är normalt att förvänta sig att kvinnorna ska bära långa färgglada klänningar, med detaljer som påminner om bröllopsklänningen, medan männen istället bär en elegant kostym enligt överenskommelse med brudgummen. Vi sa att det "vanligtvis" är så, men inte alltid...

Bland undantagen från denna regel finner vi valet av ett brudpar som, i strid med alla föreskrifter, har beslutat att ha en man bland tärnorna och en kvinna bland marskalkerna. Den egenhet som dessutom drog till sig extra mycket uppmärksamhet och som folk uppskattade gällde klädvalet.

I motsats till allas förväntningar kan man se brudgummens vittne klädd i en lång svart klänning, i perfekt harmoni med alla marskalker på hans sida, medan brudens vittne dyker upp i en puderrosa kostym, koordinerad med tärnornas klänningar. En genomtänkt färgharmoni som inte bara bekräftar parets känsla för detaljer, utan som även var väldigt originell.

Advertisement

De matchande färgerna skapade harmoni

De matchande färgerna skapade harmoni

@theweddingbliss/Instagram

Paret valde två viktiga personer som skulle vara vid deras sida och att som inte bara skulle spela den grundläggande rollen, utan också bära lämpliga kläder för evenmanget. Alla människor har inte förmågan att tänka utanför ramarna och en del går så långt att de avstår från att göra ett val av rädsla för att inte respektera reglerna. I det här fallet, utan att överskugga de organisatoriska detaljerna och samtidigt skapa en estetiskt tilltalande helhetskänsla, lyckades paret lösa allt på bästa möjliga sätt.

deras ovanliga och kanske lite konstiga val var mycket uppskattat av många människor och vem vet, kanske kommer någon annan att hämta inspiration från dem och göra samma sak.

Många positiva kommentarer

I kommentarerna till videon kan man läsa många positiva ord för det val som brudparet gjort: "Det är så sött och gulligt" - skriver en person. Beslutet att ha två nära och kära i rollen som bröllopsvittne, utan att uppdelningen mellan könen blir ett problem, utan att istället "utnyttja" det för att genomföra en mycket originell idé, imponerade användarna och uppskattades av väldigt många.

Vad säger du? Gillar du klädvalet?

Advertisement