En pappa följer sin dotter till altaret, men stannar halvvägs för att bjuda med styvpappan

av sofia

26 Mars 2023

En pappa följer sin dotter till altaret, men stannar halvvägs för att bjuda med styvpappan
Advertisement

Även om man hoppas att en kärlekshistoria ska vara för evigt är det sällan så. Det är inte ovanligt att se föräldrar separera av de mest olikartade skälen och det är verkligen inte ett val som man tar lätt på. I de flesta fall är de första stunderna isär de svåraste, men längre fram kan relationen ofta hitta en ny balans och relationen mellan två ex återgår till att vara artig eller i bästa fall blir man till och med vänner.

Kelsey Griffith vet detta mycket väl, en ung brud som har turen att vara en del av en storfamilj och hade dem alla vid sin sida på sin bröllopsdag. Den unga kvinnan lade upp det speciella ögonblicket på sociala medier.

via Mirror

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Mitt under ceremonin var hennes pappa redo att följa med henne nedför altargången, men istället för att gå mot brudgummen gick mannen mot sin exfrus man, Andy. Mannen kom in i Kelseys liv när hon var bara nio år gammal och därför betraktar den unga kvinnan honom som en andra pappa. När Andy närmade sig skakade han hand med brudens pappa i en vänlig gest, men mannen gjorde något oväntat, han drog honom mot gången och uppmanade honom att gå nerför gången med honom och bruden.

Berörd av denna inbjudan tackade Andy genast ja och bruden gick mot sin blivande make med båda papporna vid sin sida: "Min pappa överraskade min styvfar genom att be honom följa med oss ​​på promenaden nerför gången. Vi hade behållit hemligheten fram till ceremonin, så alla blev förvånade när vi inkluderade det" säger Kelsey.

Advertisement

Det vacka ögonblicket förevigades i bilderna och videorna från bröllopet och bilderna spreds snabbt på sociala medier, och rörde inte bara gästerna utan också tusentals användare på webben. Många människor har beundrat beteendet hos brudens pappa och sagt att det är möjligt att ha en utökad och fortfarande nära familj. "Min pappa gav hälften av pappa-dotter-dansen till min styvpappa, jag hade ingen aning om hans plan förrän han gjorde det. Jag har välsignats med två fantastiska pappor!", skrev en användare som berättade om sin egen upplevelse.

"Det var en otroligt söt och ödmjuk gest att även inkludera min styvpappa. Jag är väldigt stolt över min pappa för att han gjorde det", säger bruden. Brudens pappa gjorde verkligen något som inte alla skulle ha gjort och hans ödmjukhet och vänlighet är slående, men även styvpappan måste ha gjort ett bra jobb för att göra sig förtjänt av respekt och aktning från varje enskild familjemedlem.

Advertisement