Hitta den annorlunda bokstaven på så kort tid som möjligt och lös detta bildquiz

av sofia

02 Augusti 2023

Hitta den annorlunda bokstaven på så kort tid som möjligt och lös detta bildquiz
Advertisement

På nätet finns det massor av visuella utmaningar som är ett bra sätt att testa vår uppmärksamhetsförmåga. Att testa sig själv är ett sätt att stärka självförtroendet och visa för sig själv och för andra att vårt intellekt är vältränat. Naturligtvis är det upp till oss att hålla hjärnan i form och ett roligt sätt att göra det på är just genom denna typ av utmaningar. Dagens utamaning är en bild som måste granskas in i minsta detalj och analyseras för att hitta felet.

På bilden i dagens utmaning ska du hitta den annorlunda bokstaven på mycket kort tid. Kommer du att lyckas utmana dig själv och lösa det på kortast möjliga tid? Om du är redo, låt oss börja leta efter bokstaven Y bland de många X som finns på bilden.

Advertisement

Hitta den annorlunda bokstaven på så kort tid som möjligt...

Hitta den annorlunda bokstaven på så kort tid som möjligt...

Många rader, många kolumner och många färger har använts för att avleda vår blick, vilket är anledningen till att endast de med mycket tränad syn kommer att lyckas lösa denna visuella gåta. Att göra många sådana här test varje dag har ett mycket specifikt syfte: att träna sin uppmärksamhetsförmåga så att man kan lösa denna typ av utmaningar på väldigt kort tid. Här finns ingen exakt tid inom vilken du ska lösa quizet, men ta tid på dig själv, för att förstå hur lång tid det tog dig. Naturligtvis, ju kortare tid, desto större blir tillfredsställelsen.

Så sätt dig själv på prov... tiden tickar!

Advertisement

Här finner du lösningen...

Här finner du lösningen...

Pxhere

En inkräktare gömmer sig bland många X: att hitta den är målet med detta  quiz. Det finns de som följer en exakt metod för att hitta lösningen och de som provar sig fram och kanske gör några misstag på vägen. Vi kan inte med säkerhet fastställa vilken som är mest effektiv, det viktiga är att hitta sin egen väg och nå målet, precis som inom alla områden i vårt liv. Hur långt har du kommit? Har du löst gåtan eller letar du fortfarande efter svaret?

Oavsett svaret är vi nu på väg att ge dig lösningen, så om du fortfarande vill ha en liten chans att lyckas på egen hand, gå tillbaka till den första bilden i artikeln.

Om inte, avslöjar vi att bokstaven Y är gömd bland de färgglada X:en på plats nummer 3, men på vilken rad? Börja bara högst upp i bilden, scrolla ner och stanna vid rad tolv. Lösningen på quizet lurar just där. Hade du redan sett den och hur lång tid tog det? Berätta för oss hur det gick och, om du vill, ses vi vid nästa utmaning!

Advertisement